Пано от дърворезба "Български къщи"

Пано от дърворезба

 

Паното от дърворезба “Български къщи” е висококачествен сувенир 100% ръчно изработен от български майстор. То е чудесен избор, ако търсите подарък за човек, който цени българските традиции. Дори човекът, за когото подбирате сувенир да не е подробно запознат с народните занаяти, виртуозното майсторство, вложено в изработката на това пано, със сигурност ще бъде забелязано. Дълбочината на образа е постигната чрез отлично усещане за перспектива. Релефните елементи, характерни за дърворезбата, създават меки светлосенки. Топлите извивки на природните елементи в този пейзаж, като небето и дървото, чудесно допълват по-резките и отчетливи форми на възрожденската архитектура. Това пано е прекрасен подарък, който ще придаде уют на всяко помещение, в което бъде поставен.

 

Пано за стена

 

Сувенирът пано за стена е предпочитан и търсен аксесоар. Причината е, че стенните пана са отличен начин да придадете уникален характер на дома си на достъпна цена. Всъщност, тяхното високо качество гарантира, че сувенирът няма да промени цвета, формата и останалите си естетически свойства. Те са устойчиви на влиянието на времето и ще красят дома Ви на практика завинаги. Паната са предназначени за окачване на стена, което е икономичен откъм пространство начин да обновите интериора с акцент от естествени материали.

 

Българска дърворезба

 

Дърворезбата има вековна история в българските занаятчийски традиции. Тя е труден похват, който се усвоява с много усилия и старание от страна на майсторите. Именно затова сувенирите в този стил са безкрайно ценни и оригинални подаръци. Тяхната непреходна стойност ще бъде оценена, тъй като в изработката им са вложени вдъхновение, творчество и традиция. Когато избираме да подарим предмети от дърворезба, ние подхранваме любовта към българските обичаи и естетиката на традиционното изкуство. Сувенирите от дърворезба са оригинален начин да преоткрием чара на ръчно изработените аксесоари и да му се наслаждаваме ежедневно.

В онлайн магазина на TopGifts ще намерите огромно разнообразие от ръчно изработени български сувенири. Категория Дърворезба ще Ви посрещне с майсторски предложения за висококачествени подаръци с сувенири, с които ще направите чудесно впечатление и ще зарадвате празнуващите.

45,00 лв. 38,25 лв.
Базова цена: 38,25 лв.
Моля, изберете: