Парфюм бяла роза

Парфюмът се предлага в два размера: 12 мл и 35 мл. Опаковката от 12 мл е във форма на роза и е чудесен избор за подарък.

 

Парфюм с аромат роза

Розата е един от най-разпознаваемите, класически дамски аромати. Вложена в парфюми, тя пробужда усещането за елегантна и изискана женственост. Уханието на роза е символ на чистота и неподправено очарование. Този аромат е зрял и силен и същевременно свеж и младежки. Той подхожда на жени, които се наслаждават на света край себе си и намират неизброими начини да преоткрият традициите и нормите. Бялата роза е нежно и деликатно ухание. Тя нашепва за лятната сладост на розовите поля в своя безкрай от усещания. Всяка роза цъфти в свой собствен сюжет и всяка нашепва за своята дръзка история.

 

Парфюм с розово масло

Парфюмите с розово масло, освен заради своето прелестно ухание, заслужават внимание и заради невероятната си трайност. При тях ароматът се запазва изключително дълго. Но най-хубавото е, че тези ароматни свойства са дело на природата, а не на синтетични вещества. Българските парфюми с роза имат отлично качество на достъпна цена. Този аромат е деликатна комбинация от роза, мускус и плодове. Тази чудесна лятна хармония подхожда на необятно авантюристичния дух на жената, която живее чрез всичките си сетива.

 

Парфюм-сувенир

Както знаем, розовото масло се влага в козметичната и парфюмерийна индустрия в цял свят. Навсякъде то бива оценено и използвано, заради ароматичните си свойства. Точно затова парфюмът с роза е най-оригиналният подарък от България. Той ще бъде чудесен сувенир, понеже ще разказва за обаянието на страната ни не само чрез спомените, но и чрез сетивата, които омайва. Парфюмът е подходящ за сувенир за жена от чужбина, тъй като розата е любим аромат из целия свят, но изконно е символ на страната ни. По този начин ще бъдете сигурни, че подаръкът Ви ще направи чудесно впечатление както в контекста на България, така и самостоятелно като прекрасна изненада.

 

Вижте и останалите ни идеи за подаръци в категория Грижа за тялото, където ще откриете още много неподозирани магически аромати, с които да зарадвате любимата жена.

13,00 лв. 11,05 лв.
Базова цена: 11,05 лв.
Моля, изберете: