Парфюм червена роза

Този артикул се предлага в размер 12 ml или 35 ml. Моля, изберете размер от падащото меню вдясно, за да видите неговата цена. Парфюмът в размер от 12 ml е в изящна бутилка с форма на роза, която го прави чудесен избор за подарък.

 

Парфюмна вода червена роза

Тази парфюмна вода с аромат на червена роза притежава мигновено завладяващ, страстен аромат на българска маслодайна роза. Това е класическо женствено ухание, която подчертава изяществото на жената по най-нежния и обаятелен начин. Червената роза, със своето познато и опияняващо присъствие танцува с нотките мускус и ванилия в съвършен унисон на благородство и чувственост. Тази дръзка парфюмна вода е предназначена за дамите, които притежават неумолима увереност в своята елегантност и я подчертават непогрешимо. Можете да я изберете за себе си, за да погалите самочувствието си или да я подарите на приятелка, за да ѝ вдъхнете решителност и сила. Разбира се, това е и чудесна идея за подарък за любимата жена, истински благоуханен комплимент за всяка дама.

 

Парфюм с розово масло

Парфюмната вода е обогатена с розово масло, което дава автентичен и неподправен аромат. Уханието на рози тук не е есенция или синтетичен елемент. Напротив, парфюмната вода носи в сърцето си стихийната сила на българската роза, която покорява с нежност и прелест и владее с непоклатимата воля на жената. Розовото масло дава не само очарователен аромат, но и невероятна трайност. Можете да разчитате на този парфюм да остане с Вас през целия ден.

 

Български дамски парфюм

Българските производители предлагат наистина огромно разнообразие от висококачествени и трайни парфюми. Ние подбираме единствено най-необикновените и впечатляващи аромати и Ви предлагаме отлична селекция от парфюми. Вижте останалите предложение на TopGifts в категория Грижа за тялото, за да откриете аромата, който най-добре подхожда на уникалната Ви същност. Изберете автентични подаръци, произведени в България с натурални съставки, с които да впечатлите и зарадвате любимите си хора.

13,00 лв. 11,05 лв.
Базова цена: 11,05 лв.
Моля, изберете: