Парфюм - писалка Роза Натурал - 8 мл

Изчерпана наличност!


Количество: 8 ml

 

Парфюм под форма на писалка

Парфюмите като писалка за много удобни. Те се събират във всяка дамска чанта. Идеални са при пътуване, понеже се затварят плътно, не се разливат и не заемат място. В TopGifts е налично голямо разнообразие от парфюми-писалка с аромат на рози. Този дамски парфюм съдържа натурално розово масло. То дава деликатно женствено ухание. Ароматът е траен и се задържа върху кожата и дрехите. Парфюмът е много свеж и лек, което го прави подходящ за елегантни млади дами. Това е оригинален подарък. Човекът, когато изненадате с него, ще може да го носи навсякъде със себе си. Така подаръкът ще напомня за Вас и ще бъде практичен и удобен. Опаковката позволява перфектен контрол над количеството, което се нанася. Така никой не може да прекрали. Освен това, през деня, ароматът може да се поднови при желание. Той ще освежи и ще придаде добро настроение. Такъв подарък несъмнено ще се превърне в любимец на всяка дама.

 

Парфюм от маслодайна роза

Парфюмите с българска роза са качествени и трайни. Розата е известна с употребата си в козметичната индустрия по цял свят. Ние, в България, имаме достъп до всякакви продукти с натурални розови екстракти. В ароматерапията, това ухание се използва за ободряване и борба с депресията и меланхолията. То носи енергиен баланс и душевна хармония. Свежестта бързо ще разсее тъмните мисли и ще подобри настроението. Най-хубавото е, че парфюмът може да бъде навсякъде с нас, за да му се наслаждаваме пълноценно. Маслодайната роза е любима и разпознаваема, като се в превърнала в символ на изискана женственост.

 

В категория Козметика ще откриете чудесна гама от козметични продукти с роза, включително множество парфюми с разнообразни форми и разфасовки. Предлагаме всякакъв тип продукти с роза, които са подходящи за подарък и имат празнични опаковки. Съчетайте този парфюм-писалка с други артикули, за да създадете един наистина впечатляващ и запомнящ се подарък.

7,00 лв. 5,95 лв.
Базова цена: 5,95 лв.
Моля, изберете: