Парфюм Роза Натурал

Български парфюм с роза

Розата е най-разпознаваемият български аромат, който свързваме с нежност, чистота е елегантна свежест. Парфюмите с роза напомнят на букет от красота и женственост. Парфюмът Роза натурал е отличен избор, ако търсите прелестен и траен аромат. Той е семпъл и ненатрапчив, но издръжлив и ще усещате деликатното му присъствие през целия ден. Продуктът съдържа 50 мл парфюм.

 

Дамски парфюм с роза

Дамските парфюми с роза са чудесна идея за подарък за жена, тъй като няма как да сбъркате при избора на аромат. Розата има универсално ухание, което е любимо на всички поколения. С този парфюм няма да се притеснявате дали направеният избор ще се хареса на дамата, която искате да изненадате. Освен това, опаковката е красива и ще направи още по-добро впечатление. Този парфюм можете да изберете и за подарък за чужденка. Българската роза винаги очарова и смайва чужденците, тъй като уханието ѝ е уникално и рядко срещано извън страната ни.

 

Парфюм с розово масло

Розовото масло присъства в производството на качествена българска козметика. Неговите козметични качества са доказани и утвърдени в българските традиции на местно производство. Ароматичните свойства на розата и отреждат водещо място сред любимите дамски ухания. Освен красив, нейният аромат обаче е и изключително траен. Това прави самият парфюм много икономичен. Това стилно ухание ще зарадва всяка дама и ще Ви помогне да засвидетелствате внимание и съобразителност.

 

Вижте и другите идеи на TopGifts за подаръци за грижа за тялото с българска роза и изберете качествени продукти с естествен състав. Очаровайте любимите си хора със страхотен подарък с натурални съставки. Вижте още кремове и лосиони за тяло за красива и гладка кожа, както и още много парфюми с елементи на роза. Съчетайте различни продукти и подберете най-подходящата изненада. Заложете на класиката сред подаръците и накарайте любимите жени да се почувстват специални на своя празничен ден.

18,00 лв. 15,30 лв.
Базова цена: 15,30 лв.
Моля, изберете: