Парфюм за мъже Роза

Изчерпана наличност!


Количество:
8 ml

 

Парфюм-писалка за мъже

Парфюмите във форма на писалка са изключително разпространени и предпочитани поради няколко причини. Първо, те са най-удобни за нанасяне по всяко едно време на дена. Освен това, те са най-подходящите парфюми при пътуване, понеже заемат малко място и не представляват опасност от разливане. Освен това, парфюмите-писалка винаги са първия избор на хората, които не предпочитат да пръскат парфюм по дрехите, бижута и косите си, за да ги предпазят. Да не забравяме също, че този тип опаковка дава възможност за прецизно нанасяне на определени места, което гарантира, че няма да прекалим с използваното количество продукт.

 

Български мъжки парфюм

Българската козметична индустрия има утвърдени традиции в парфюмерийното производство. Българските марки предлагат продукти с отлични парфюмни качества и то в огромно разнообразие, сред които с лекота ще открите любимите си аромати. Този мъжки парфюм дава естествената завършеност на елегантния вид на съвременния мъж. Неговото ухание вдъхва увереност и създава силно и непоклатимо присъствие, помага да се справим с ежедневните предизвикателства. То повдига самочувствието и дава така необходимата енергия да се стремим да сме най-добрата версия на себе си.

 

Парфюм за мъже с роза

Парфюмите с розово масло, както вече мнозина знаят, далеч не са предназначение единствено за жени. Всъщност, розата е универсален аромат, който хармонично се съчетава с останалите съставки на даден парфюм. Уханието на розата самостоятелно не е предназначено за жени или мъже. То е аромат, който се среща в природата, а тя е щедра към всички, които ѝ се наслаждават. Парфюмът с роза е мъжествен, но в никакъв случай не е натрапчив или твърде силен и тежък. Напротив, той ухае свежо и приятно, като ще създаде усещане за лекота още от момента, в който го нанесете.

 

Траен мъжки парфюм

Освен аромата, другият най-съществен фактор при избор на парфюм е неговата трайност. Парфюмите с розово масло издържат без проблем цял ден и то на различните типове кожа. Розовото масло има устойчива структура, която неслучайно се използва за основа на този мъжки парфюм. То запазва своите ароматични качества, но съхранява и аромата на останалите съставки на парфюма. Затова можете да разчитате на този аромат да издържи през целия ден във всяка една ситуация.

 

Вижте и останалите продукти за грижа за тялото, сред които ще намерите още вълнуващи мъжки аромати.

4,00 лв. 3,40 лв.
Базова цена: 3,40 лв.
Моля, изберете: