Парфюм роза

Уважаеми потребители, този артикул се предлага в два размера, а именно ⎼ 12 ml и 35 ml. Моля, имайте предвид, че е необходимо да изберете желаната разфасовка от падащото меню вдясно, за да се запознаете с неговата цена.

 

Също така, важен детайл е, че парфюмът с размер от 12 ml се предлага в оригинална стъклена опаковка с форма на роза за един наистина впечатляващ подарък.

 

Дамски парфюм с роза

Този свеж и летен дамски парфюм с роза има ненатрапчив аромат, лек и ласкав като сутрешна усмивна на лицето на любим човек. Той е чудесна идея за подарък за млади дами със свободно въображение и поетична душа, които търсят цветен начин да изразят обаятелната си същност. Нека обърнем внимание, че в него се съдържа масло от роза, което придава автентичен аромат. На него също се дължи изключителната трайност на това ухание, което без проблем се задържа през целия ден.

 

Парфюм с оригинална опаковка

Не пропускайте да зарадвате любимата жена, майка или приятелка с интересен и качествен подарък. Разбира се, за да е още по-голяма и приятна изненадата, има и допълнителен чаровен детайл. Това е опаковката на парфюма с размер 12 ml, която има форма на розов цвят. Този симпатичен елемент със сигурност ще направи силно впечатление, което единствено ще допринесе за доброто настроение на празника. Имате възможност да изберете между две разфасовки на този артикул. Неговите козметични и ароматични свойства ще Ви впечатлят наистина приятно.

 

Ние от TopGifts държим на оригиналните подаръци. Ние силно вярваме в качеството на българската козметика, която не спира да се доказва с отлични продукти. Разгледайте предложенията за подаръци за грижа за тялото, които внимателно сме подбрали, за да Ви дадем богат, но гарантирано успешен избор на подарък за любимите хора. Там ще намерите както още трайни и красиви аромати, така и идеи, с които да допълните подаръка.

13,00 лв. 11,05 лв.
Базова цена: 11,05 лв.
Моля, изберете: