Пепелник Троянска керамика

Нека да отбележим, че този пепелник се предлага в много цветове и в три различни размера. Моля, изберете параметрите, които предпочитате, от падащото меню вдясно. След това посочете броя на артикулите, които искате да поръчате. Накрая добавете избраните стоки в количката.

 

Керамичен пепелник

Тези керамични пепелници са подходящи както за домашни условия, така и за оборудване на заведения и хотели. Те са в традиционен битов стил, характерен за редица ресторанти, механи и къщи за гости в страната. Пепелниците са идеални за тази цел, тъй като са изключително здрави и устойчиви. Могат да се мият в съдомиялна машина без абсолютно никакъв проблем. Цветовете и покритието им няма да се изменят, тъй като имат здрава глазура, която е стандартна за троянската керамика и придава голяма здравина. Според размерите, пепелниците имат поставки за две или три цигари, но, разбира се, може да се използва и от повече пушачи. Наличен е голям избор от цветове и размери, които най-добре да паснат на Вашите цели и интериор.

 

Битов пепелник

Тези битови пепелници са изработени 100% ръчно в България. Те са в битов стил, според старите занаятчийски традиции. Пепелниците са полирани както отвън, така и от вътрешната страна, което значително улеснява поддръжката и почистването им. Единствено на дъното им не е поставена глазура, за да се предотврати хлъзгане. Те са стабилни и здрави, като няма никаква опасност от преобръщане. Могат да се съчетаят с други артикули от троянска керамика, като битови съдове и аксесоари за маса. Затова не пропускайте да се запознаете и с останалите ни предложения от категория Троянска керамика, за да създадете истински автентична обстановка за избраното помещение.

 

Ако имате нужда от големи количества от този или друг артикул на сайта ни, не се колебайте да се свържете с нас. TopGifts осъществява продажби на едро и за нас ще е истинско удоволствие да Ви съдействаме.

9,00 лв. 7,65 лв.
Базова цена: 7,65 лв.
Моля, изберете: