Подаръчен комплект с боди лосион "Rose Original"

Този подаръчен комплект се състои от три висококачествени продукта, а именно лосион за тяло, крем за ръце и козметичен сапун.

 

Козметичен комплект с лосион

Когато избираме козметичен комплект, най-добре е да помислим за продуктите, които съдържа. Настоящият е съставен от три части, които ще разгледаме поотделно след малко. Но може би най-съществената част е лосионът за тяло. От една страна той е с най-голямо количество, но не това го прави толкова специален. Специално е усещането, което ще даде на дамата, когато го получи и още повече, когато го използва. Ето и по-подробна информация:

 

 

  1. Лосион за тяло с българска роза: Хидратира и омекотява кожата, веднага след нанасяне. Това е продукт с прелестен аромат, който създава луксозно усещане. Текстурата му е нежна и изящна, като придава мечтателна гладкост на кожата.
  2. Сапун с роза: Сапунът притежава великолепни качества. В него са вложени натурални розови екстракти, които запазват хидратацията. Подходящ е за честа употреба, тъй като поддържа кожата на цялото тяло подхранена и не позволява на ръцете да се напукат. Разбира се, той почиства отлично, но го прави по деликатен начин, за да не навреди, за разлика от агресивните сапуни, с които мнозина са се примирили.
  3. Крем за ръце с българска роза: След употреба на сапуна, дамата няма как да не потърси приказния аромат и другаде. Това кремче ще омекоти допълнително, ще подхрани кожата в дълбочина и ще предпази пръстите и ноктите. Няма да позволи на сезонното изтощаване да окаже неблагоприятно влияние. Резултатът ще е деликатни и гладки ръце, готови за прегръдки.

 

Дамски козметичен комплект от България

Знаете, че ние специализираме в качествената българска козметика. И тъй като внимателно подбираме продуктите, които да предложим в онлайн магазина на TopGifts, нямаше как да подминем и този козметичен комплект. Той несъмнено силно ще зарадва любимата дама, която искате да изненадате. Кутията, както виждате, е красива и изящна. Опаковките на отделните части също са много елегантни и напълно отговарят на действието и аромата. Не на последно място, този подарък ще направи прекрасно впечатление, тъй като с него ще изразите грижа и нежност.

 

Имаме още много предложения за козметични подаръци. Разгледайте ги и зарадвайте любимата с мил жест и то на достъпна цена. Прочетете и блог статията ни на тема “Подарък за жена: как да я впечатлим”, от което можете да почерпите идеи.

28,00 лв. 23,80 лв.
Базова цена: 23,80 лв.
Моля, изберете: