Подарък за жена: как да я впечатлим?

Подарък за жена: как да я впечатлим?

28 ноември 2019

Жените имат слава на мистериозни и непредвидими. Затова често се оказва трудно да изберем хубав подарък за жена, с който да я изненадаме наистина приятно. От една страна се чудим дали би харесала това, което сме избрали. От друга се питаме дали вече не притежава подобна вещ. Въобще, дилемите, пред които сме изправени с наближаването на празника, не са никак леки. Затова решихме да Ви споделим част от опита, който натрупахме с години работа в областта на подаръците. Вярваме, че ще Ви улесним като Ви подшушнем няколко тайни за жените и изненадите. В днешната статия ще си поговорим за това какво обичат да получават жените и как да изберем подарък според повода и човека.

 

 

Оригинални подаръци за жена

Всички се стараем да правим оригинални подаръци. Истината обаче е, че много хора се заблуждават, че изборът им е оригинален. Затова започваме с най-важното уточнение: успешните изненади са тези, които ще се харесат на празнуващия. Не е задължително ние самите да ги харесваме и да отговарят на личния ни вкус. Желанието да зарадваме някого не е егоистично. Съответно, всичко, което предприемаме, следва да бъде според предпочитанията на човека, за чийто празник се подготвяме. Истината е, че много хора забравят това. Резултатът са скучни или непрактични подаръци за жена от гледната точка на получателя. В момента, в който се абстрахираме от собствения си вкус и интереси, изборът става много по-лесен, а резултатите – впечатляващи.

 

щастливи жени

 

Как да изберем хубав подарък за жена?

Хубавите подаръци за жена са на първо място комплимент за нейната личност. Помислете какво я прави специална и какво я вълнува. Изборът на подарък е правилен, когато кара човек да се чувства добре и го вдъхновява. Затова, когато се чудим какво да подарим на една жена, хубаво е да се замислим за нейните интереси. Стереотипните подаръци може да Ви изглеждат сигурен избор, но те са скучни. Да, с тях поемате по-малък риск от грешка, но трябва да сте наясно, че няма да впечатлите никого. Освен това, жената може да се почувства подценена и подаръкът да има отрицателен ефект. Да, предсказуемите подаръци минимизират шанса да сбъркате, но ние Ви предлагаме напълно да елиминирате този риск. Ето как да вземете непогрешимо решение и наистина да зарадвате дамата, чийто празник предстои.

 

 1. Замислете се за нейния стил:


  личен стил

  Факт е, че най-често на жени се подаряват козметика, бижута и други аксесоари. За мнозина те са израз на женственост и следователно гарантирано оригинален подарък за жена. Следва очакване да видим дамата да носи съответния аксесоар, но това така и не се случва. Проблемът в общия случай е, че сме избрали подаръка според собствените си разбирания за красота. Това е съвсем разбираемо, понеже подобен избор е субективен. Но ако искате да зарадвате някоя дама, помислете как се облича и гримира. Замислете се какви цветове, форми и кройки сама избира за себе си. Те са това, което тя смята, че ѝ стои най-добре и в което се чувства най-комфортно. Ако нейният стил води решението Ви, със сигурност ще я видите с подаръка, който сте избрали.

 2. Заслушайте се за какво обича да говори:


  разговор

  Всеки човек, независимо жена или мъж, обича да говори по темите, които го вълнуват. Ако слушате внимателно, ще забележите от какво се интересува въпросната дама. Това може да е здравословен начин на живот, спорт, технологии, мода, музика, дадена социална кауза и т.н. Замислете се за позицията ѝ по темата или за това, което иска да постигне. Намерете начин да я вдъхновите в начинанията ѝ и да ѝ помогнете да постигне целите си. Например, ако знаете, че държи на здравословния живот, поднесете ѝ натурални продукти. Ако говори за фитнес, помислете за аксесоар, който ще ѝ помогне в тренировките. Несъмнено в непринудените разговори тя издава своите интереси. От Вас остава само да измислите какъв да бъде Вашият принос към тях.

 3. Припомнете си кои са най-честите ѝ покупки:


  чести покупки

  Навиците на хората са чудесен ориентир, когато търсите оригинален подарък. За това не се изисква феноменална далновидност, а просто наблюдателност и търпение. Ако дамата Ви е много близка, вижте какво купува най-често за самата себе си. Тук не става дума за покупки за семейството, а лично за нея. Една основна грешка е да искаме да подарим на човек това, което няма. Всъщност, по-правилно е да мислим какво има и то по много, защото това означава, че му харесва. Ако все пак не можете да прецените, обърнете внимание на магазините, от които пазарува за себе си. Ако има любима марка или верига, винаги можете да вземете подаръчен ваучер. Дори да Ви звучи изтъркано, истината е, че така ѝ давате възможност сама да направи правилния избор в ситуация, в която Вие бихте направили грешен.

 

хубави подаръци за жена

 

Идеи за подарък за жена

Ние сме наясно, че има редица ситуации, в които е много трудно да вземем решение, тъй като просто не познаваме достатъчно добре жената. Дори да я познаваме, има вероятност да не можем да посочим конкретен неин интерес или да установим от какво има нужда в момента. В тези случаи е хубаво да подходим практично и да изберем подарък, чиито качества надхвърлят ежедневните занимания. Нека не забравяме, че жените обичат личното отношение и емоцията, вложена в подаръка за жена. Ето и няколко конкретни насоки и идеи за изненади, които ще зарадват дамата и гарантирано ще направят добро впечатление.

 

Натурална козметика

 

козметика за подарък на жена

 

Козметиката действително е разпространен подарък за жена. Ако искате изборът Ви да е правилен обаче, той трябва да е сигурен. В случая това означава да вземете качествена козметика с ефективни съставки. Препоръчваме Ви да избягвате декоративната козметика, тъй като малцина успяват да преценят точния нюанс или вида на продукта. Истината е, че мъжете много рядко биха си позволили да изберат сами грим за подарък на любимата си и една от причините са точно цветовете. Жените от своя страна подаряват декоративна козметика и нерядко допускат грешка с цветовете. Затова нашата препоръка е да изберете бяла козметика, т.е. кремове, лосиони, маски и серуми най-общо казано. За тази цел отново е добре да знаете какъв тип кожа или коса има дамата. Ако не знаете, но Ви е известно, че е почитател на козметиката, вземете продукти с подхранващо действие. На пазара има огромно разнообразие от качествена натурална козметика, която ще се погрижи за лицето, тялото и косата.

 

Ръчно изработени подаръци

 

ръчно изработени подаръци за жена

 

За дамите, които обичат декоративните предмети и се вълнуват от интериор, една добра идея са ръчно изработените аксесоари за дома. Тук отново подчертаваме, че е добре да пренебрегнете собствения си вкус и да се съсредоточите върху предпочитанията на жената, за която избирате подарък. Отправната Ви точка следва да бъде стила на нейния дом. Ако интериорът е класически и преобладават естествените материали, вземете декоративен сувенир с етно или народни мотиви. Ако обаче обзавеждането и аксесоарите са съвременни, потърсете арт решение. Редно е да се съобразите с цветовите комбинации, които тя сама е подбрала. Ако подарите вещ, която просто не се вписва в интериора, не очаквайте да бъде поставена на видно място. Все пак дамата е положила много усилия да декорира домашната обстановка. Затова едва ли е склонна да направи компромис и да изложи предмет, който разваля хармонията. В този ред на мисли керамиката е материал, с който няма да допуснете грешка, понеже се съчетава добре с всички други материали. Нещо повече, на пазара има огромно разнообразие от керамични аксесоари за дома във всякакви стилове, разцветки, размери и форми. Затова няма съмнение, че ще намерите предмет, който ще подхожда на интериора. Ето това е един находчив подарък за жена.

 

Луксозни подаръци за жена

 

луксозен подарък за жена

 

Ако предстои важно събитие, за което търсите голяма и впечатляваща изненада, помислете за луксозен подарък за жена. Към тази категория далеч не спадат единствено бижутата. Всъщност можете да се отличите с идея и вкус, ако поднесете подарък с естетическа и културна стойност. Такива са например златните реплики на известни съкровища. Те са чудесен избор за юбилеи, годишнини, професионални празници или големи лични постижения. Подобен подарък е перфектно решение от стратегическа гледна точка. Разбира се, неговата основна функция е да поздрави жената за постижението или празника, както и да ѝ напомня за празненството. Истината обаче е, че подобна изненада ще направи много силно впечатление и ще напомня за отличния вкус, който демонстрирате. Жената ще се почувства специална на празника или ще усети, че цените високо заслугите ѝ. Именно това е търсеният ефект от един наистина хубав и оригинален подарък. Ако искате конкретни предложения, прочетете статията ни на тема "Луксозни подаръци: как да се отличим на официално събитие".

 

щастлива жена

 

Насоките в тази статия имат за цел да Ви вдъхновят да изберете най-подходящия подарък за жена. Ние от TopGifts вярваме, че сте способни да вземете най-доброто решение, тъй като познавате лично дамата, която искате да зарадвате. Основното правило в случая е да искате да се почувства уважавана и ценена. Единственият начин да накарате една жена да се чувства така е да обръщате внимание на вкусовете, интересите и предпочитанията ѝ. Така ще изразите отношението си не към нейните заслуги към Вас, а към нейното развитие като личност. Именно това ще я впечатли и ще я зарадва искрено. Ако искате да ѝ направите и романтична изненада, вижте предложенията ни в тази насока. не пропускайте и да разгледате другите статии в блога на TopGifts.


Наближаването на Великден създава не просто празнично, а истинско пролетно настроение. На всички ни се иска да поканим това усещане и в домовете си. Затова днес ще обсъдим как да се настроим за празника и каква великденска украса да подготвим.

прочети още
Подаръци за майка
5 февруари 2020

Майката е един от най-близките хора. Връзката с нея означава, че тя ни познава чудесно и винаги знае от какво имаме нужда. Когато обаче тя има празник, за нас се оказва трудно да решим как да я зарадваме. Днес ще Ви помогнем да изберете най-милия подарък, с който да изразите своята признателност и ѝ припомните колко държите на нея.

прочети още
Подаръци за 8 март
3 февруари 2020

Официално 8 март е международният ден на жената, емоционално - това е моментът, в който трябва да благодарите на важните жени в живота си за грижата и обичта, с които Ви даряват. Какъв по-хубав начин да го направите от специален подарък по случая.

прочети още

Съставихме напълно реалистичен списък с подаръци за 14 февруари. В него ще намерите предложения за мъже и жени на различна възраст. Подбрахме възможно най-разнообразни варианти, сред които да намерите най-подходящия. Така ще зарадвате любимия човек по начин, който наистина да го очарова и да направи празника на влюбените тази година незабравим.

прочети още

Романтичните изненади са един от най-искрените начини да изразим любовта си. Подготовката и старанието, което влагаме, карат партньора ни да се чувства специален. Не е нужно да има повод, за да зарадвате човека до себе си. Но когато предстои празник и искате да го отбележите подобаващо, със сигурност ще търсите начин да направите интересна изненада.

прочети още

Луксозните подаръци са елегантен начин да поздравим близък и уважаван човек за негов празник. Те са най-доброто решение за важни поводи, от които искаме да остане хубав спомен. В тази статия ще дадем конкретни идеи за луксозни подаръци според човека и събитието, за което са предназначени.

прочети още

Днес идва ред да си поговорим откровено за подаръците за Свети Валентин. В тази статия ще Ви дадем някои недотам популярни препоръки, които ще улеснят избора на подарък и цялата подготовка за празника на влюбените.

прочети още

Днес ще поговорим за това как да подберете подходящ подарък за мъж според повода, вида на събитието и най-вече човека, за когото е предназначен. Ще Ви дадем полезни съвети и ориентири, според които да вземете правилно решение и да се представите отлично.

прочети още

С наближаването на всеки празник ни обхващат трескави приготовления. Неотменният ангажимент за всеки от нас е да избере подарък. Близки и далечни роднини и приятели се събират и канят на най-различни събития. Затова е изключително трудно в днешно време да избираме оригинални подаръци всеки път. Изненадите изискват от нас да познаваме добре човека, за когото ги подготвяме, за да знаем как да го зарадваме.

прочети още

Коледа е един от най-вълнуващите празници. Преди да дойде момента да се насладим пълноценно на тези магически дни, първо трябва да преминем през едно изпитание. Това е трудният ежегоден избор на коледни подаръци. Има два типа нагласи спрямо тази задача. Първата е да я смятаме за своеобразно авансово изкупление на забавленията, които предстоят. Мнозина се ужасяват от наближаването на 24 декември и още от началото на месеца биват разтърсвани от спонтанни пристъпи на тревога.

прочети още

Аргановото масло е изключително богато на мастни киселини (най-вече линоленова) и е с високо съдържание на витамин Е. Основните му ползи са в грижата за кожата, косата и ноктите. Немазната му консистенция е подходяща за всеки тип кожа, облекчава при акне и псориазис, защитава епителните клетки от сухота, предпазва кожата на лицето от слънчевите лъчи. Най-забележим е ефектът му в подхранването на косата и ноктите.

прочети още

Ако не обичате колекционирането на магнити и търсите уникални сувенири, тази статия е за вас. Предлагаме голям избор от ръчно изработени подаръци, типично само за България.

прочети още

Най-скъпото етерично масло в света е розовото – един килограм на световните пазари струва между 5500 и 6000 евро.Българската маслодайна роза е с богат и дълготраен аромат. Тя е символ на страната.

прочети още