Подаръци за 8 март

Подаръци за 8 март

3 февруари 2020

 

Преди да пристъпите към покупка ще трябва добре да помислите за дамата, която искате да изненадате. Обърнете внимание на нейните интереси и хобита, припомнете си нещата, от които е споменавала, че има нужда. Личният подход при избора на е най-доброто решение, особено когато става дума за нежния пол. За Ваше улеснение в задачата се постарахме да съберем в следващите редове оригинални идеи за подарък, с които да изненадате приятно жените, на които държите.

 

Идеи за подарък за 8 март

 

подаръци за 8 март

 

Двата въпроса, с които започва всяко планиране са: какъв подарък да купя и как да го поднеса, така че да заредя момента с още повече приятни емоции. Не се тревожете излишно, а помислете за онези малки знаци, които ще Ви отведат по следите на идеалния подарък. След като имате ясна визия за конкретния предмет, е време да помислите за детайлите, които ще го допълнят. Тук става дума за красива опаковка, картичка с послание, както и жест на самото поднасяне. Всеки един от тези компоненти изгражда цялостния облик на изненадата и прави подаръка наистина личен и специален. 

  • Добре оформена опаковка - нежният пол забелязва всеки детайл, ето защо обликът е онова нещо, с което трябва да бъдете изключително внимателни. Тук можете да тръгнете по различни пътища. Да заложите на класическа стилна опаковка с панделка или на по-разчупен вариант. Всичко зависи от това какво е съдържанието и за кого е предназначено.
  • Картичка с послание - в нея е мястото да изразите чувствата, които изпитвате към човека, за когото е предназначен подаръкът. Не я пропускайте, защото тя е е по-малко важна в очите на нежния пол. Дамите по правило са по-романтични. Личното послание е онова, което прави подаръка наистина специален. 
  • Момент на изненада - макар винаги да искате подаръкът да е нещо полезно и желано, трябва да сте наясно с факта, че за всяка жена жестът на поднасяне е не по-малко значим.

След като сме помислили за детайлите, идва ред на избора на конкретния предмет, с който да изненадате дамите, на които държите истински. При избора си задайте няколко въпроса: 

  • Има ли нещо, за което да е споменавала, че иска или се нуждае? 
  • Какво обича - хобита, интереси, предпочитания? 
  • Какво я кара да се усмихва? 

Всяка дама в живота Ви заслужава индивидуален подход, в който ясно да личи Вашето лично отношение към нея. Изборът на хубав подарък за жена определено не е лека задача, но пък е много интересна и предизвикателна. Насочете мисленето си в посока на това какви са вкусовете и предпочитанията на жената, която искате да зарадвате със своя жест. Няма универсална рецепта, която да Ви каже: “Подарете това и няма да сбъркате!”, все пак винаги си личи, когато в нещо е вложено лично отношение и сърце. 

 

Подаръци за 8 март за мама

 

подаръци за мама

 

Преди всичко 8 март е денят, в който трябва да благодарим на своите майки за това, че са ни дали живот и са ни превърнали в хората, които сме. Подаръкът към майката за нейния празник е жест на обич и благодарност. Той е знак на уважение към най-важната жена в живота на всекиго. При избора може да се придържате към класически решения или да подходите малко по-нестандартно. Важното обаче е да вложите старание и емоция. Не е нужно  да бъде много скъп, понякога малките на вид неща, имат най-голяма стойност.

 

Осми март е денят на букетите с цветя във всичките възможни разновидности. Ако държите на класиката, можете да заложите на малко по-модерна интерпретация. Подарете роза под формата на стилна ръчно изработена керамична бижутерка. Така традицията да се подари цвете ще бъде спазена по един елегантен и нов начин. Като допълнение може да поставите в нея красиво бижу, съобразено със стила на Вашата майка. 

 

 

керамична бижутерка роза

 

 

Оставаме на цветна тематика, тъй като цветята винаги пораждат усмивки. Голям букет от любимите цветя определено е страхотно решение. Какво ще кажете да го поставите в оригинална ръчно изработена ваза от арт керамика, изящно украсена с макове. Дълго след като букетът увехне, тя ще събира нови цветове и ще напомня на притежателката си колко е обичана.

 

 

керамична ваза

 

 

Подарък за любимата жена

Цветя, цветя и пак цветя! Как да изненадате приятно любимата си жена за празника? Това е въпрос, чийто отговор търси всеки джентълмен преди важен ден от календара, какъвто безспорно е и осми март. При избора тук от важно значение е на какъв етап от връзката си се намирате. Помислете внимателно преди да посегнете към луксозен вариант, тъй като не знаете как ще се приеме това действие отсреща. Ако скоро сте намерили любовта, съветваме Ви да заложите на нещо, наситено със символика - ръчно изработените бижута и сувенири са подходяща идея.

 

подарък за любимата жена

 

Козметиката винаги е чудесно решение, тъй като жените полагат грижи за външния си вид. При покупка заложете на натурална козметика. Избягвайте да подарявате декоративна козметика, освен ако не сте сигурни какви точно цветови нюанси използва дамата, която ще получи тази изненада от Вас. Във всеки друг случай бялата козметика е за предпочитане. Тук също имате възможност да развихрите въображението си. Помислете за конкретни аромати и съставки, които любимата Ви жена предпочита - сладникавите плодови ухания или свежия полъх. Има ли козметични продукти, които предпочита и използва често, какъв е съставът им.  За коя част от външния си вид полага най-много грижи, ако е косата например, помислете какъв тип козметика ползва за нея. Съобразяването на всичко това говори колко е важна тя за Вас.

 

нежен подарък за любимата

 

Ако искате да покажете колко обичате съпругата си. Да изразите своята благодарност за всеотдайността, грижите и любовта ѝ към Вас, изберете наистина стойностен подарък. Златото е добър вариант, тъй като от векове то символизира вечност, тъй като не се поддава на времето и остава все така бляскаво и красиво. Покажете ѝ, че Вашата любов е вечна като златото, като ѝ подарите изящна ръчно изработена роза.

 

златна роза

 

Подарък за 8 март на учителка

 

подарък за учителка

 

Има едни жени, които макар да не са част от семейството ни, се нареждат сред хората, които играят много важна роля в живота и формирането на всяка личност - това са нашите учителки. Осми март е повод учениците да изразят признателността си и да уважат тези специални дами. Освен традиционния букет, с който със сигурност ще накарате учителката си да се усмихне, можете да изберете малко по-нестандартен подарък. Заедно с букета подарете красиво керамично бурканче с пчелен мед. Медът е сред най-полезните природни богатства, с него по изключително мил начин ще пожелаете здраве на своята любима учителка. Освен това керамичното бурканче ще остане като сувенир, който ще ѝ напомня за Вас.

 

пчелен мед в керамично бурканче

 

Подаръци за 8 март за баба

 

Бабите са онези жени, които научили всички ни на доброта. Те дават без да очакват нищо в замяна. Винаги се грижат техните деца и внуци да бъдат добре. Залисани в мисли за другите, често забравят да обърнат внимание на себе си. Осми март е чудесен повод да им благодарим за любовта, грижата и топлината. За това, че ги има, че ни разбират и подкрепят, без да ни съдят, че ни дават най-добрите съвети и уроци. Едно от най-хубавите неща, което можете да направите на този празник, е да подарите на бабите си внимание. Относно подаръка, помислете за техните любими занимания. Може да бъде нещо лично или пък нещо практично и полезно. Едно е ясно - каквото и да изберете Вашата баба ще го хареса, просто защото е от внуците. За нея най-важен е жестът и фактът, че мислите за нея. Нашите предложения за този повод са чудесна ръчно бродирана покривка с шевица и гювеч от троянска керамика.

 

подаръци за баба

 

Освен 8 март има и други празници, които заслужават подобаващи изненади. Ако се нуждаете от вдъхновяващи идеи, разгледайте и останалите статии в блога на TopGifts!

 

хубави подаръци за 8 март


Наближаването на Великден създава не просто празнично, а истинско пролетно настроение. На всички ни се иска да поканим това усещане и в домовете си. Затова днес ще обсъдим как да се настроим за празника и каква великденска украса да подготвим.

прочети още
Подаръци за майка
5 февруари 2020

Майката е един от най-близките хора. Връзката с нея означава, че тя ни познава чудесно и винаги знае от какво имаме нужда. Когато обаче тя има празник, за нас се оказва трудно да решим как да я зарадваме. Днес ще Ви помогнем да изберете най-милия подарък, с който да изразите своята признателност и ѝ припомните колко държите на нея.

прочети още

Съставихме напълно реалистичен списък с подаръци за 14 февруари. В него ще намерите предложения за мъже и жени на различна възраст. Подбрахме възможно най-разнообразни варианти, сред които да намерите най-подходящия. Така ще зарадвате любимия човек по начин, който наистина да го очарова и да направи празника на влюбените тази година незабравим.

прочети още

Романтичните изненади са един от най-искрените начини да изразим любовта си. Подготовката и старанието, което влагаме, карат партньора ни да се чувства специален. Не е нужно да има повод, за да зарадвате човека до себе си. Но когато предстои празник и искате да го отбележите подобаващо, със сигурност ще търсите начин да направите интересна изненада.

прочети още

Луксозните подаръци са елегантен начин да поздравим близък и уважаван човек за негов празник. Те са най-доброто решение за важни поводи, от които искаме да остане хубав спомен. В тази статия ще дадем конкретни идеи за луксозни подаръци според човека и събитието, за което са предназначени.

прочети още

Днес идва ред да си поговорим откровено за подаръците за Свети Валентин. В тази статия ще Ви дадем някои недотам популярни препоръки, които ще улеснят избора на подарък и цялата подготовка за празника на влюбените.

прочети още

Жените имат слава на мистериозни и непредвидими. Затова често се оказва трудно да изберем хубав подарък за жена, с който да я изненадаме наистина приятно. Затова решихме да Ви споделим част от опита, който натрупахме с години работа в областта на подаръците. Вярваме, че ще Ви улесним като Ви подшушнем няколко тайни за жените и изненадите.

прочети още

Днес ще поговорим за това как да подберете подходящ подарък за мъж според повода, вида на събитието и най-вече човека, за когото е предназначен. Ще Ви дадем полезни съвети и ориентири, според които да вземете правилно решение и да се представите отлично.

прочети още

С наближаването на всеки празник ни обхващат трескави приготовления. Неотменният ангажимент за всеки от нас е да избере подарък. Близки и далечни роднини и приятели се събират и канят на най-различни събития. Затова е изключително трудно в днешно време да избираме оригинални подаръци всеки път. Изненадите изискват от нас да познаваме добре човека, за когото ги подготвяме, за да знаем как да го зарадваме.

прочети още

Коледа е един от най-вълнуващите празници. Преди да дойде момента да се насладим пълноценно на тези магически дни, първо трябва да преминем през едно изпитание. Това е трудният ежегоден избор на коледни подаръци. Има два типа нагласи спрямо тази задача. Първата е да я смятаме за своеобразно авансово изкупление на забавленията, които предстоят. Мнозина се ужасяват от наближаването на 24 декември и още от началото на месеца биват разтърсвани от спонтанни пристъпи на тревога.

прочети още

Аргановото масло е изключително богато на мастни киселини (най-вече линоленова) и е с високо съдържание на витамин Е. Основните му ползи са в грижата за кожата, косата и ноктите. Немазната му консистенция е подходяща за всеки тип кожа, облекчава при акне и псориазис, защитава епителните клетки от сухота, предпазва кожата на лицето от слънчевите лъчи. Най-забележим е ефектът му в подхранването на косата и ноктите.

прочети още

Ако не обичате колекционирането на магнити и търсите уникални сувенири, тази статия е за вас. Предлагаме голям избор от ръчно изработени подаръци, типично само за България.

прочети още

Най-скъпото етерично масло в света е розовото – един килограм на световните пазари струва между 5500 и 6000 евро.Българската маслодайна роза е с богат и дълготраен аромат. Тя е символ на страната.

прочети още