Подаръци за майка

Подаръци за майка

5 февруари 2020

 

 

Майката е един от най-близките хора. Връзката с нея означава, че тя ни познава чудесно и винаги знае от какво имаме нужда. Когато обаче тя има празник, за нас се оказва трудно да решим как да я зарадваме. Всички искаме да изберем най-хубавите подаръци за майка си. За да стане това обаче от нас се иска да я слушаме внимателно и то не само когато ни дава съвети. Като всяка жена, мама също има нужда от внимание и грижа, които тя е свикнала да дава. Днес ще ги поговорим за това как да изберем най-милия подарък, с който да изразим своята признателност и ѝ припомним колко държим на нея.

 

 

 

 

 

Подаръци без повод

 

подарък за майка без повод

 

Разбира се, не е нужно да чакаме конкретен повод, за да подготвим мил жест. Всеки ден е подходящ да направим изненада на мама. Тук дори не става дума за скъпи и големи вещи. Едно цвете и една нежна дума са достатъчни, за да я накарат да се усмихне и да ѝ донесат щастие. Не забравяйте, че жените се впечатляват от малките детайли, които разнообразяват ежедневието им. Затова е много по-оригинално да ги изненадате в обикновен делничен ден, отколкото да мислите седмици наред какво да вземете за наближаващ празник. Щастието и умилението на лицето ѝ ще Ви покажат, че всяко малко усилия си заслужава.

 

Изненади за мама

 

 майка и дъщеря

 

Изненадите за мама са толкова сладки за нея, колкото и за децата, които ги подготвят. Когато вече сме пораснали и мислим от перспективата на зрели хора, разбираме добре защо нашето внимание е важно за родителите ни. Майките ни няма да разглеждат жестовете според материалната им стойност. Напротив, ще се зарадват най-много, ако се вслушаме в интересите и нуждите им. Затова, ако чуете, че има даден проблем или се е захванала с ново хоби, помислете как да обвържете подаръка за празника с това. Имайте предвид, че не е нужно даровете да са свързани изцяло с личния живот и свободното време. Те могат да са насочени към професията или културните интереси. Така не само ще ѝ покажете, че я цените като личност, но и ще я насърчите да развива у себе си това, която я вдъхновява.

 

Подарък за 8ми март за майка

 

8 март подарък

 

Подготвили сме Ви цяла статия с идеи за подаръци за 8ми март; не пропускайте да прочетете и нея.

Осми март е великолепен повод да поздравите майка си за силата и смелостта, които всеки един ден проявява. Не забравяйте, че този ден отбелязва не само майчината грижа, а правото на жената да се развива по начина, по който желае. Покажете ѝ, че я уважавате на първо място като личност. Може би се изкушавате от лесния и стереотипен избор на сантиментални вещи. Ние обаче имаме огромен опит в областта на подаръците. Именно от опит знаем, че най-ценните са подаръците, които сме отгатнали, че човек иска. В случая обаче няма да Ви се наложи да гадаете. Много често дамите сами споделят от какво се нуждаят. Ако обърнете внимание, ще забележите, че решението е пред очите Ви. Ако все пак имате нужда от идеи, останете с нас до края на статията.

 

Подарък за рожден ден на майка

 

празник на майка

 

Рожденият ден е изключително важен за дамите. Майката е свикнала да организира тържествата за празниците на детето си. Прави го с безгранична любов, отдаденост и вдъхновение. От Вас се иска да се подготвите подобаващо с дар, който ще покаже старание и мисъл. Не забравяйте, че подаръкът за рожден ден за майка следва не да подчертава възрастта ѝ, а да я увери, че е прекарала тези години във възпитание и грижа за човек, който я цени. Възрастта е деликатен въпрос за дамите. Затова използвайте момента, за да ѝ припомните с кои нейни черти и постижения се гордеете. Не забравяйте, че освен с вещ, можете да я зарадвате с дейност, като например:

 

  • козметична процедура или масаж;
  • курс, на който би искала да се запише;
  • билети за събитие, на което иска да присъства.

 

Така ще подарите време за самата нея, което за всяка жена е изключително ценно.

 

Идеи за подарък за майка

 

 цветя за майка

 

Нормално е да се стараем и да искаме да изберем най-хубавия подарък за майка си. В тези моменти търсим най-оригиналния израз на обичта и нежността, които изпитваме към нея. Затова често се колебаем и дълго обмисляме какво всъщност да вземем. Съветът ни е на първо място да се абстрахирате от идеята, че някъде там съществува перфектен дар, който трябва да откриете. Идеалната изненада е тази, която ще я накара да се чувства добре. Затова няма еднозначен отговор. Това всъщност Ви улеснява, понеже съществуват безброй уместни, креативни и интересни варианти. Най-лесно ще достигнете до тях, ако се вгледате внимателно в:

 

  1. Нейното ежедневие и дейностите, за които се опитва да намери време, но често не успява;
  2. Стилът ѝ и неподражаемите детайли, които го правят уникален;
  3. Интересите и предпочитанията ѝ;
  4. Проблемите, за които споделя.

 

Всичко това е индивидуално и изисква наблюдателност. Хубавото обаче е, че най-добър избор ще направите, като прекарвате време заедно. В противен случай просто няма как да получите тази информация. Това време също ще бъде прекрасен подарък.

 

подарък за майка

 

 

Арт керамика за празник на мама

Арт керамиката е чудесно решение за дамите, които обичат цветните детайли в дома. Това е прекрасна идея за жените, които разнообразяват домашната обстановка и търсят най-оригиналните начини да го направят. Арт керамиката съчетава оригинален дизайн с практично приложение. Формите и мотивите при тези изделия са нежни и неповторими като дамската душевност. Препоръчваме Ви да се насочите към комбинация от артикули със сходна украса. Има огромен избор от предмети, които се допълват. Един такъв пример е керамична кутия за бижута със стенен часовник. И двете изделия са декорирани с лалета, които ще внесат пролетно вдъхновение.

 

часовник лале за подарък за майкакутия за бижута за подарък за майка

 

Качествена козметика за красотата на мама

Качествената козметика също винаги е добър избор за дамите, които използват такива продукти. Съветваме Ви задължително да обръщате внимание на козметиката, която дамата използва по принцип. Всяка жена има изградени навици, които най-добре пасват на кожата и косата ѝ. Затова не е добро решение да изберете продуктите единствено според описанията им. Както вече споменахме, добре е да съобразите покупката с нуждите и предпочитанията на човек. Когато става дума за козметика, това е наложително. Ако се затруднявате, потърсете продукти с универсално действие, предназначени за всеки тип кожа или коса. Такива са например кремовете, лосионите и маските с розово масло. Те подхранват и ароматизират по лек, но ефективен начин. Освен това се съчетават лесно помежду си или се предлагат в готови комплекти.

 

бутер с роза за подарък за майкаолио с роза за подарък за майка

 

Икона за подарък на майка

Ако майка Ви е религиозна, можете да ѝ подарите икона. Насочете се към изображение на Богородица и Младенеца. Все пак Дева Мария е най-същественият образ в Християнството; тя е майка и закрилница. Изберете ръчно рисувана икона за подарък за майка. Уверете се, че тя е изображението е канонично. Така ще подкрепите българските иконописци и ще бъдете спокойни за качеството и изработката. Има много вариации за изобразяване на Богородица с Исус Христос. Сред тях са Умиление, Утешение, Троеручица и други. Сами изберете тази, която най-много Ви допада като композиция и излъчване. Ако дамата е вярваща, несъмнено ще я зарадвате.

 

икона подарък за майка

 

Това са нашите препоръки за избор на подарък за майка. Най-важният съвет, който можем да Ви дадем, е да изберете изненадата според желанията на дамата, а не според собствените си разбирания. Все пак, като майка тя ежедневно пренебрегва своите предпочитания в името на Вашия комфорт. На нейния празник е редно Вие да поставите фокуса върху нейния вкус, за да я зарадвате истински. Ако търсите още идеи за празници, не пропускайте да видите и останалите статии в блога на TopGifts.


Наближаването на Великден създава не просто празнично, а истинско пролетно настроение. На всички ни се иска да поканим това усещане и в домовете си. Затова днес ще обсъдим как да се настроим за празника и каква великденска украса да подготвим.

прочети още
Подаръци за 8 март
3 февруари 2020

Официално 8 март е международният ден на жената, емоционално - това е моментът, в който трябва да благодарите на важните жени в живота си за грижата и обичта, с които Ви даряват. Какъв по-хубав начин да го направите от специален подарък по случая.

прочети още

Съставихме напълно реалистичен списък с подаръци за 14 февруари. В него ще намерите предложения за мъже и жени на различна възраст. Подбрахме възможно най-разнообразни варианти, сред които да намерите най-подходящия. Така ще зарадвате любимия човек по начин, който наистина да го очарова и да направи празника на влюбените тази година незабравим.

прочети още

Романтичните изненади са един от най-искрените начини да изразим любовта си. Подготовката и старанието, което влагаме, карат партньора ни да се чувства специален. Не е нужно да има повод, за да зарадвате човека до себе си. Но когато предстои празник и искате да го отбележите подобаващо, със сигурност ще търсите начин да направите интересна изненада.

прочети още

Луксозните подаръци са елегантен начин да поздравим близък и уважаван човек за негов празник. Те са най-доброто решение за важни поводи, от които искаме да остане хубав спомен. В тази статия ще дадем конкретни идеи за луксозни подаръци според човека и събитието, за което са предназначени.

прочети още

Днес идва ред да си поговорим откровено за подаръците за Свети Валентин. В тази статия ще Ви дадем някои недотам популярни препоръки, които ще улеснят избора на подарък и цялата подготовка за празника на влюбените.

прочети още

Жените имат слава на мистериозни и непредвидими. Затова често се оказва трудно да изберем хубав подарък за жена, с който да я изненадаме наистина приятно. Затова решихме да Ви споделим част от опита, който натрупахме с години работа в областта на подаръците. Вярваме, че ще Ви улесним като Ви подшушнем няколко тайни за жените и изненадите.

прочети още

Днес ще поговорим за това как да подберете подходящ подарък за мъж според повода, вида на събитието и най-вече човека, за когото е предназначен. Ще Ви дадем полезни съвети и ориентири, според които да вземете правилно решение и да се представите отлично.

прочети още

С наближаването на всеки празник ни обхващат трескави приготовления. Неотменният ангажимент за всеки от нас е да избере подарък. Близки и далечни роднини и приятели се събират и канят на най-различни събития. Затова е изключително трудно в днешно време да избираме оригинални подаръци всеки път. Изненадите изискват от нас да познаваме добре човека, за когото ги подготвяме, за да знаем как да го зарадваме.

прочети още

Коледа е един от най-вълнуващите празници. Преди да дойде момента да се насладим пълноценно на тези магически дни, първо трябва да преминем през едно изпитание. Това е трудният ежегоден избор на коледни подаръци. Има два типа нагласи спрямо тази задача. Първата е да я смятаме за своеобразно авансово изкупление на забавленията, които предстоят. Мнозина се ужасяват от наближаването на 24 декември и още от началото на месеца биват разтърсвани от спонтанни пристъпи на тревога.

прочети още

Аргановото масло е изключително богато на мастни киселини (най-вече линоленова) и е с високо съдържание на витамин Е. Основните му ползи са в грижата за кожата, косата и ноктите. Немазната му консистенция е подходяща за всеки тип кожа, облекчава при акне и псориазис, защитава епителните клетки от сухота, предпазва кожата на лицето от слънчевите лъчи. Най-забележим е ефектът му в подхранването на косата и ноктите.

прочети още

Ако не обичате колекционирането на магнити и търсите уникални сувенири, тази статия е за вас. Предлагаме голям избор от ръчно изработени подаръци, типично само за България.

прочети още

Най-скъпото етерично масло в света е розовото – един килограм на световните пазари струва между 5500 и 6000 евро.Българската маслодайна роза е с богат и дълготраен аромат. Тя е символ на страната.

прочети още