Подаръци за Свети Валентин: кой е най-подходящ наистина?

Подаръци за Свети Валентин: кой е най-подходящ наистина?

9 декември 2019

Днес идва ред да си поговорим откровено за подаръците за Свети Валентин. Много се стараем в нашия блог да намирате наистина полезни идеи и приложими съвети. Затова в тази статия ще Ви дадем някои недотам популярни препоръки, които ще улеснят избора на подарък и цялата подготовка за празника на влюбените. Започваме с уточнението, че всяка двойка е специална. Отправната Ви точка, когато подготвяте изненада на любимия човек, е какво би го зарадвало искрено. Универсалните символи на романтиката със сигурност работят перфектно за някои хора, но не биха се харесали на други. Затова Ви приканваме да прочетете внимателно идеите ни и да изберете тези, които ще имат хубав ефект за Вашите отношения.

 

Как да изненадаме любимия човек?

 

изненада за свети валентин

 

Изненадите за 14 февруари стандартно гравитират около букети по куриер и съвсем неочаквани вечери на свещи. Във всичко това, разбира се, няма нищо лошо. Но ключът към хубавата изненада е да направите един очакван ход и да го последвате от един неочакван. По този начин любимият човек ще се зарадва на това, което получава първо, и ще се съсредоточи върху него. Истинската изненада ще остане скрита до последно. Така ще елиминирате очакванията, които ще приключат с първия подарък или жест. Това ще Ви остави и свободно време до края на деня или уикенда, за да се подготвите да сюрпризирате партньора си наистина.

 

Оригинални идеи за 14 февруари

 

идеи за свети валентин

 

Нека започнем с уговорката, че сме големи хора и 14 февруари като дата не е чудно да съвпада с концепцията за празник на любовта. Ако искате да действате оригинално и същевременно да изпълните стереотипните ритуали за Свети Валентин, доста ще се затрудните. Ще се наложи да съчетаете резервацията в ресторант или приготвянето на вечеря с подготовката на оригинална изненада. Всичко това изисква много време. Изисква и да действате навреме, защото всички правят едно и също на този ден и имате титанична конкуренция. Затова, както споменахме още в предходния параграф, можете да подходите на принципа “Разделяй и владей”. В никакъв случай не Ви казваме да празнувате Свети Валентин два пъти, веднъж стандартно и веднъж интересно. Напротив, идеята ни е да подготвите малка романтична изненада за самия ден, да избегнете тълпите и да се насладите на празника през уикенда или дори чак на края на месеца. Така ще сте много по-спокойни и ще можете да празнувате без усещането за съревнование с всички останали двойки.

 

свети валентин празник

 

Ако Ви притеснява дали партньорът Ви ще одобри да отложите плановете, също имаме решение. Просто започнете по-рано с изненадите. Изберете наглед случаен ден в седмиците преди 14 февруари и направете малък романтичен жест. Нека посланието Ви бъде, че не е нужно да чакате до Свети Валентин и не е нужно да спирате тогава. Това ще балансира дейностите и ще даде сигурност на партньора Ви, че всичко си е в реда на нещата. Дори не е нужно да споменавам, че цените резервациите за самия ден и уикенда в същата седмица доста често са неоправдано завишени поради големия интерес. Разглеждайте новото разпределение на плановете така: по-добре е да вложите средствата по начин, който ще донесе повече щастие и на двама Ви, вместо да се съобразите с традицията.

 

Как да се подготвим за празника

 

подготовка за свети валентин

 

Без значение кога сте решили да празнувате деня на влюбените, със сигурност ще трябва добре да се подготвите за празника. Тук не говорим просто господата да успеят да се вредят на опашките за цветя, а дамите задължително да си купят нов тоалет. Става дума първо да започнете на време да планирате какво точно ще правите. Не е нужно да Ви казваме да резервирате билети за кино, места в заведение или нощувки при пътуване много по-рано. Но каквото и да смятате да правите, не оставяйте самата подготовка за същия ден. Ако ще вечеряте вкъщи, купете продуктите предварително, тъй като изморителните опашки в супермаркетите далеч не са романтични. Ако отивате на официално място, изгладете дрехите си от предния ден. Минимизирайте прагматичните задачи и всичко ще се случи много по-лесно.

 

Романтични подаръци

 

подаръци за 14 февруари

 

Романтичните подаръци преди винаги се асоциираха с розови балони и плюшени играчки. За щастие, все повече хора осъзнават, че романтиката е субективна и има свой смисъл. Този смисъл се състои в жестовете, които са важни по своему за конкретната двойка. Те може би няма да впечатлят другите двойки, но за Вас двамата са най-милия и важен жест. Може би стереотипите Ви притискат да се придържате към сърцата и червеното червило. Може би смятате, че празникът няма да бъде специален без тях. Замислете се обаче, че нищо не е специално, ако абсолютно всички го правят. Ако искате да впечатлите не само партньора си, но и околните, накарайте го да се почувства ценен по уникален начин. Тук идва ролята на подаръците за Свети Валентин, които искрено ще зарадват човека до Вас. Тук ще Ви дадем няколко съвета как да изберете какво да подарите. Ако обаче търсите идеи за подаръци за 14 февруари, вижте отделната ни статия с конкретни предложения, сред които ще намерите най-удачното.

 

Подаръци за Св. Валентин за мъж

 

подарък за свети валентин за мъж

 

Подаръците за мъж за Свети Валентин могат да са абсолютно всичко. Да, това не звучи конкретно, но нашата логика е, че мъжете по-лесно се впечатляват от подаръци. Действително се оказва по-трудно да избираме подаръци за мъже. Но най-честата причина за това е, че не си даваме сметка от какво се интересуват в дадения момент. Ако имате нужда от конкретни идеи за подаръци за мъже, вижте статията, която сме Ви подготвили по въпроса. Накратко обаче, можем да Ви дадем няколко основни насоки. Помислете какви са темите, на които той Ви говори разпалено напоследък. Припомнете си каква покупка обмисля от известно време. Върнете се още по-назад и се опитайте да се сетите дали е споменавал, че иска нещо, което така и не се е решил да си вземе сам. Подобен подарък ще зарадва мъжа до Вас, понеже ще му покаже, че го цените и подхождате рационално към отношенията Ви.

 

Свети Валентин + Трифон Зарезан

 

свети валентин и трифон зарезан

 

Нека поговорим по един очевиден въпрос, който вълнува дамите през февруари. Става дума за неудобното за много жени съвпадение на датата с Трифон Зарезан. По редица причини, в които не искаме да навлизаме, в обществото битува усещане за конфликт между двата празника. Това е изкуствен проблем, който спокойно можете да пренебрегнете напълно. Истината е, че двата празника са много сходни и единственият логичен подход е да ги отпразнувате заедно. Естествено, подаръците за Свети Валентин са и подарък за Трифон Зарезан, тъй като много често са свързани с вино. Когато започнете да мислите в тази насока, идеите за изненади бързо се избистрят. Дървеното буренце за вино, на което Трифон Зарезан би се зарадвал, всъщност е идеален подарък за мъж за Свети Валентин. Със сигурност вече се сещате за още много идеи в същия дух.

 

Отпразнувайте ги заедно

 

14 февруари

 

Щом сте дама и четете това, ще си позволим един личен призив към Вас. Недейте да критикувате Трифон Зарезан и не се присмивайте на мъжа за желанието му да отбележи празника. В момента, в който спрете да делите деня на мъжки и дамски празник, ще можете да се забавлявате истински. Като се замислим, шансовете за романтична вечеря без вино са наистина нищожни, особено през февруари. Фактът, че отивате в елегантно заведение, не е завоювана победа за цялото женско съсловие. Напротив, победа е, когато и двамата души в една двойка са доволни. Затова Ви предлагаме тази година да смекчите упреците или присмеха към Трифон Зарезан и да празнувате от сърце всичко, което Ви се празнува и на двамата.

 

Подаръци за Свети Валентин за жени

 

подарък за жена за свети валентин

 

Подаръците за Свети Валентин за жени също не са сложен проблем. Както посъветвахме и дамите, най-хубавите изненади са тези, които карат човек да се чувства специален. В днешно време хората имат свободата да осъзнават и признават какво означава за тях да са специални. От Вас се иска да зарадвате дамата до себе си с изненада, която е точно за нея. Да, за много жени цветята и бонбоните са добро допълнение, но не са в центъра на вниманието. Хубавият подарък за Свети Валентин за жена следва да бъде романтичен по индивидуален начин.

 

Какви подаръци харесват жените?

 хубав подарък за жена за 14 февруари

 

Хубавата новина е, че жените не пропускат да споделят от какво се вълнуват или каква покупка обмислят. Лошата е, че трябва да побързате, понеже покупките често не търпят дълго обмисляне. Добре, нека да сме съвсем конкретни. Избирайте качествени подаръци за важните поводи. В ежедневието, когато искате да изненадате любимата, можете да експериментирате. Но на 14 февруари бъдете разумни и креативни. Една от най-сигурните покупки са козметичните продукти с роза. Естествено, Вие самите сте наясно дали дамата се гримира и какво използва на ежедневно ниво. Ние обаче въобще няма да Ви упрекнем, ако нямате никаква представа какъв тип козметика да вземете. Затова Ви съветваме да изберете класически продукт с доказано качество, който без съмнение ще ѝ върши работа. А за да сте наистина в десетката, вземете ѝ козметика с роза. Комбинирайте го с пожелание заедно да вплитате романтиката във всеки свой ден и няма начин да не я впечатлите. Ако искате по-подробни инструкции за избор на подарък за жена, прочетете статията, която предвидливо сме Ви подготвили.

 

Луксозни подаръци за жени

 

луксозен подарък за жена

 

Както казахме преди малко, обикновените, по-дребни подаръци са чудесен избор са делничния ден, в който искате да ѝ припомните колко държите на нея. Няма обаче нищо учудващо в това, че търсите наистина зашеметяващ подарък за Свети Валентин за дамата до себе си. Ако ситуацията е такава, добре е да мислите мащабно. Единият вариант (този, който повечето хора предпочитат) е да комбинирате няколко малки изненади. Когато знаете какво правите обаче, печелившият ход е да изберете един голям подарък за 14 февруари, с който да я зарадвате истински. Тук вече говорим за луксозни подаръци за жени. В зависимост от предпочитанията можете да избирате от различна тематика. Вярвайте ни обаче, че розите са много по-впечатляващи и далеч по-издръжливи, когато са от злато. Ако все още се колебаете как да изберете подарък за любимата, вижте статията ни на тема “Подарък за жена: как да я впечатлим?

 

романтична вечер

 

Това са нашите съвети за избор на подарък за Свети Валентин. Припомняме Ви, че най-хубавата изненада е тази, която поднасяте по елегантен начин. Разбира се, това означава да я придружите с хубаво романтично пожелание, с което да изразите нежността си. Празникът на любовта не би имал своето очарование, ако не дава възможност на влюбените да покажат колко държат един на друг по най-разнообразни начини. Затова бързаме да Ви успокоим, че със сигурност ще изберете най-хубавия подарък, щом е за правилния човек. Но за всеки случай ние от TopGifts сме насреща да Ви помогнем с решението и да Ви подкрепим в подготовката за най-оригиналната изненада за празника.

 

Ние толкова обичаме подаръците, че даже пишем статии за тях. Вижте блога на TopGifts за още много подсказки за предстоящите празници.


Наближаването на Великден създава не просто празнично, а истинско пролетно настроение. На всички ни се иска да поканим това усещане и в домовете си. Затова днес ще обсъдим как да се настроим за празника и каква великденска украса да подготвим.

прочети още
Подаръци за майка
5 февруари 2020

Майката е един от най-близките хора. Връзката с нея означава, че тя ни познава чудесно и винаги знае от какво имаме нужда. Когато обаче тя има празник, за нас се оказва трудно да решим как да я зарадваме. Днес ще Ви помогнем да изберете най-милия подарък, с който да изразите своята признателност и ѝ припомните колко държите на нея.

прочети още
Подаръци за 8 март
3 февруари 2020

Официално 8 март е международният ден на жената, емоционално - това е моментът, в който трябва да благодарите на важните жени в живота си за грижата и обичта, с които Ви даряват. Какъв по-хубав начин да го направите от специален подарък по случая.

прочети още

Съставихме напълно реалистичен списък с подаръци за 14 февруари. В него ще намерите предложения за мъже и жени на различна възраст. Подбрахме възможно най-разнообразни варианти, сред които да намерите най-подходящия. Така ще зарадвате любимия човек по начин, който наистина да го очарова и да направи празника на влюбените тази година незабравим.

прочети още

Романтичните изненади са един от най-искрените начини да изразим любовта си. Подготовката и старанието, което влагаме, карат партньора ни да се чувства специален. Не е нужно да има повод, за да зарадвате човека до себе си. Но когато предстои празник и искате да го отбележите подобаващо, със сигурност ще търсите начин да направите интересна изненада.

прочети още

Луксозните подаръци са елегантен начин да поздравим близък и уважаван човек за негов празник. Те са най-доброто решение за важни поводи, от които искаме да остане хубав спомен. В тази статия ще дадем конкретни идеи за луксозни подаръци според човека и събитието, за което са предназначени.

прочети още

Жените имат слава на мистериозни и непредвидими. Затова често се оказва трудно да изберем хубав подарък за жена, с който да я изненадаме наистина приятно. Затова решихме да Ви споделим част от опита, който натрупахме с години работа в областта на подаръците. Вярваме, че ще Ви улесним като Ви подшушнем няколко тайни за жените и изненадите.

прочети още

Днес ще поговорим за това как да подберете подходящ подарък за мъж според повода, вида на събитието и най-вече човека, за когото е предназначен. Ще Ви дадем полезни съвети и ориентири, според които да вземете правилно решение и да се представите отлично.

прочети още

С наближаването на всеки празник ни обхващат трескави приготовления. Неотменният ангажимент за всеки от нас е да избере подарък. Близки и далечни роднини и приятели се събират и канят на най-различни събития. Затова е изключително трудно в днешно време да избираме оригинални подаръци всеки път. Изненадите изискват от нас да познаваме добре човека, за когото ги подготвяме, за да знаем как да го зарадваме.

прочети още

Коледа е един от най-вълнуващите празници. Преди да дойде момента да се насладим пълноценно на тези магически дни, първо трябва да преминем през едно изпитание. Това е трудният ежегоден избор на коледни подаръци. Има два типа нагласи спрямо тази задача. Първата е да я смятаме за своеобразно авансово изкупление на забавленията, които предстоят. Мнозина се ужасяват от наближаването на 24 декември и още от началото на месеца биват разтърсвани от спонтанни пристъпи на тревога.

прочети още

Аргановото масло е изключително богато на мастни киселини (най-вече линоленова) и е с високо съдържание на витамин Е. Основните му ползи са в грижата за кожата, косата и ноктите. Немазната му консистенция е подходяща за всеки тип кожа, облекчава при акне и псориазис, защитава епителните клетки от сухота, предпазва кожата на лицето от слънчевите лъчи. Най-забележим е ефектът му в подхранването на косата и ноктите.

прочети още

Ако не обичате колекционирането на магнити и търсите уникални сувенири, тази статия е за вас. Предлагаме голям избор от ръчно изработени подаръци, типично само за България.

прочети още

Най-скъпото етерично масло в света е розовото – един килограм на световните пазари струва между 5500 и 6000 евро.Българската маслодайна роза е с богат и дълготраен аромат. Тя е символ на страната.

прочети още