Подхранващ крем за лице Арган и Роза

  • Марка: Булфреш козметик

Крем за лице с розово масло

Този натурален крем за лице е обогатен с розово масло. Както знаем, розовото масло има изключително козметични качества, свързани с подмладяването и разкрасяването на кожата. Именно затова кремовете за лице с роза са сред най-ефикасните продукти за борба със стареенето във всеки един етап. Розовото масло има характерни хидратиращи свойства, по които превъзхожда и най-скъпите синтетично постигнати вещества. И тъй като стегнатата млада кожа се дължи именно на добри нива на хидратация, розовото масло е най-надеждният ни съюзник в борбата за подмладяване. Освен това, то успява да се пребори с бръчиците, които вече са се образували, като запълва линиите и заглажда кожата. Също така, маслото от роза Дамасцена има тонизиращи качества, което означава, че придава бодър и сияен вид. Затова този крем е отличен начин да започнем деня си.

 

Крем за лице с арганово масло

Аргановото масло притежава несравними подхранващи свойства. Козметичните продукти, в които е вложено, са подходящи за всеки тип кожа, но сухата кожа има най-голяма полза от него. То попива моментално след нанасяне, но запазва влагата в кожата и я предпазва от вятъра, студа и останалите негативни влияния през деня. Аргановото масло има антибактериално действие, заради което кожата остава неподатлива на замърсяванията. Освен това, то успокоява раздразненията и зачервяванията. Кремът дава чудесен старт на деня Ви и може да се използва за основа на грим, която да хидратира, да подготви кожата и да озари цялото Ви лице.

 

Натурална козметика за лице с роза

В онлайн магазина на TopGifts ще намерите впечатляващо разнообразие от продукти за грижа за лицето с вложено розово масло и розова вода. Ние вярваме, че българската козметика предлага ефективни решения в областта на козметика, което се дължи на съставките, характерни за нашите територии. Освен това, тези продукти са на достъпни цени. Разгледайте и останалите ни предложения и изберете най-подходящите кремове за своята кожа.

7,00 лв. 5,95 лв.
Базова цена: 5,95 лв.
Моля, изберете: