Подхранващ крем за лице бяла роза

  • Марка: Булфреш козметик

Крем за лице с бяла роза

Този подхранващ крем за лице съдържа натурален екстракт от бяла роза. Продуктът е универсален и може да се ползва от цялото семейство. Предназначен е за нанасяне в зоната на лицето, шията и деколтето. Поради леката си формула, кремът е подходящ за всеки тип кожа. Бялата роза има чудесно тонизиращо действие. Това означава, че дава енергия на кожата и стимулира обменните процеси. Бялата роза подпомага обновяването на клетките. Именно това нейно действие я прави отличен съюзник в борбата с появата на бръчки. Кремът с бяла роза хидратира в дълбочина. Можете да го нанасяте по всяко време и колкото често е необходимо. Регулирайте количеството според нуждите на кожата си. С него не можете да прекалите. Ще усетите неговия ефект при нанасяне след измиване на лицето сутрин. Той ще Ви освежи и ще придаде бодър вид без усилие.

 

Български подхранващ крем

Българската козметика разчита на силата на естествените растителни екстракти. Розата е има доказано благотворно действие върху всеки тип кожа. Подхранващият крем хидратира, но не създава мазен филм. Той попива много бързо и скоро след нанасяне можете да продължите с грима и подготовката си за излизане. Освен това, можете да го нанасяте повторно през деня, ако имате сухи участъци, които се нуждаят от подхранване. При сухата и дехидратирана кожа, употребата на такъв продукт е задължителна. Кремът ще помогне на кожата да възвърне свежия си и здрав вид. Той ще облекчи раздразненията и дискомфорта, свързани с опъване, лющене или протриване след пилинг. Някои средства за отстраняване на грима също причиняват сухота. Кремът е подходящ за всеки момент и всяка ситуация, в която усещате, че лицето Ви има нужда от подхранване и омекотяване.

 

Не пропускайте да разгледате и всички останали предложения от категория Българска козметика в онлайн магазина на TopGifts. Там ще намерите великолепно разнообразие от качествена българска козметика на достъпни цени. С нея ще поддържате естествената красота на лицето и успешно ще се борите с бръчките и признаците на стареене. Налични са продукти за всяка нужда и всеки тип кожа.

7,00 лв. 5,95 лв.
Базова цена: 5,95 лв.
Моля, изберете: