Подхранващ крем за лице Роза Натурал 150 ml

  • Марка: Булфреш козметик

Подхранващ крем за лице

Грижата за лицето е най-важния момента в ежедневните ритуали за разкрасяване. Всъщност, за съвременната жена, малкото внимание, което успява да си отдели, става символ на женственост и грижа за себе си. Точно затова е важно да подбираме внимателно козметичните продукти, които включваме в минутите за себе си. Те трябва да са качествени и ефективни, като същевременно съдържат натурални съставки за да са здравословни. Най-вече обаче, искаме видими резултати, за да се чувстваме добре и да имаме мотивация за постоянство в грижите. Именно затова, този подхранващ крем Роза натурал е най-добрият и изпитан избор в грижата за деликатната кожа на лицето.

 

Крем за лице с роза

Подхранващият крем за лице Роза натурал е отличен начин да поддържате свежия и сияен вид на лицето си. Кремът за лице с розова вода подхранва кожата чрез интензивна хидратация, но без излишно омазняване. Дори да не сте сред най-изпълнителните жени по отношение на ежедневни грижи, розовата вода в състава на крема ще компенсира пропуснатото нанасяне от време на време. Нещо повече, нейният неустоим аромат ще служи като допълнителен стимул да не пропускате крема всеки ден.


Крем за лице с невен и розмарин

Освен роза, подхранващият крем съдържа цял букет натурални съставки, сред които и невен и розмарин. Мнозина не подозират за чудотворните разкрасителни свойства, които невенът притежава. Той има успокояващо действие, като допринася съществено за добрата хидратация. Невенът не само помага за заличаването на фините бръчици, но и в дългосрочен план забавя стареенето на кожата. Това е още една причина, която да Ви вдъхнови да използвате този подхранващ крем редовно. Розмаринът от своя страна намалява следите от умора и недоспиване. Той облекчава подпухналата кожа и помага за бързото възстановяване на свежия и боръд вид. Затова и кремът е чудесен начин да започнете деня с озарено лице.

 

Натурална козметика

Ние от TopGifts смятаме, че красотата на природата лесно може да се претвори в красотата на женското лице именно чрез натуралната козметика. Още по-хубаво е, че на пазара има отлично разнообразие от българска натурална козметика и то на съвсем достъпни цени. Посетете категория Грижа за лице и изберете най-подходящите за Вас продукти, с чиято помощ лицето Ви ще засияе.

7,00 лв. 5,95 лв.
Базова цена: 5,95 лв.
Моля, изберете: