Розова вода "Фиона"

  • Марка: Фиона Козметикс

Розова вода “Фиона”

Розовата вода на българската фирма “Фиона” е натурален продукт, произведен по утвърдена технология с висок стандарт. Продуктът представлява 100% натурална розова вода с отлични козметични свойства и разнообразни приложения. Една опаковка съдържа 125 ml продукт. Водата е произведена в България чрез дестилация на цветове от познатата роза Дамасцена.

 

Розова вода за лице

Розовата вода намира широко разпространение в ежедневната грижа за лицето. Ето и някои от основните приложения на розовата вода:

  • Почистване: деликатната кожа, която всеки ден е подлагана на замърсяване, се нуждае от правилно и обстойно почистване. Сутрин почистването цели да отстрани естествения себум, който се е отделил през нощта. Вечер почистването е задължително, без значение дали носите грим или не. Розовата вода ще свали грима нежно и обстойно, но и ще премахне фините частици, полепнали по лицето.
  • Хидратация: розовата вода притежава отлични хидратиращи свойства, които възпрепятстват стареенето на кожата и помагат за заличаването на фините бръчки;
  • Тонизиране и освежаване: прилагането на розова вода върху лицето сутрин придава много по-свеж и бодър вид. Тя помага на кожата да се събуди и я подготвя за изпитанията на деня;
  • Успокояване: антисептичните свойства на розовата вода моментално облекчават възпаленията от алергичен или акнеичен характер. Тя помага за по-бързото зарастване на разранените участъци. Противовъзпалителните ѝ качества възпрепятстват образуването на нови несъвършенства.
  • Ароматизиране: прекрасният аромат на розовата вода ще добави свежест и добро настроение към сутрешните Ви ритуали за красота. Нещо повече, този аромат е траен, така че ще му се наслаждавате и през предстоящия ден.

Приложение на розовата вода

Можете да използвате розовата вода, като навлажните памучен тампон с нея и почистите лицето. Не забравяйте и зоната на шията и деколтето, които също се нуждаят от грижа и хидратация, тъй като са издайници на възрастта. Посоката за почистване на лице е винаги от долу нагоре и настрани. Избягвайте да оказвате излишен натиск или триене. Розовата вода ще улови замърсяванията само с леко попиване.

 

Разгледайте предложенията на TopGifts в категория Грижа за лице, където ще се потопите в света на натуралната козметика.

6,00 лв. 5,10 лв.
Базова цена: 5,10 лв.
Моля, изберете: