Розова вода "Лема" в стъклена бутилка

  • Марка: Лема, Казанлък

Розова вода от Казанлък

Розовата вода на българската фирма “Лема” е произведена в град Казанлък. Тя е висококачествен продукт, произведен по утвърдени традиции. Розовата вода се получава чрез дестилация на цветове от прекрасната роза Дамасцена. България от край време се слави с отличните си козметични продукти, в които е вложена розова вода. Свойствата ѝ притежават благотворно действие върху кожата, с които искаме да Ви запознаем.

 

Розова вода за лице

Натуралната розова вода е ненадмината в грижата за лицето. Тя е чудесен съюзник в стремежа към стегната и гладка кожа. Причината е, че розовата вода притежава отлични хидратиращи свойства. Освен това, тя възстановява кожата и помага за по-бързото отстраняване на несъвършенствата. Ако имате мазна или склонна към акне кожа, не е нужно да се притеснявате, когато използвате розовата вода за хидратация. Всъщност, тя ще отстрани замърсяванията, включително излишния себум, като ще спомогне за изграждането на по-високи защитни функции.

 

Козметична розова вода

Розовата вода се използва както самостоятелно, така и вложена в редица разкрасяващи средства. Важно е да подбирате 100% натурална розова вода, тъй като само тогава ще наблюдавате отлични резултати. Розовата вода на “Лема” е изцяло натурален продукт, който ще подхрани кожата Ви по най-деликатния начин. Приложенията на розовата вода са разнообразни. Можете да я използвате за почистване на кожата на лицето, като я нанесете с памучен тампон. Освен това, тя е чудесна и като основа за грим, тъй като подготвя кожата и спомага за по-дълготрайното задържане на грима. Разбира се, можете да се възползвате и от ароматичните ѝ свойства, за да придадете на тялото и косата си прекрасно ухание.

 

Розова вода за подарък

Настоящият продукт се предлага в красива елегантна бутилка и красива опаковка, която е подходяща за подарък. Количеството ѝ е 200 ml. Подаръците с розова вода ще зарадват всяка дама. Те са не само чудесно козметично средство, но и комплимент за очарованието на дамата, за която ги избирате.

 

Не пропускайте да разгледате и останалите висококачествени продукти с розова вода, които ще откриете в категория Грижа за лице в онлайн магазина на TopGifts. Подарете си няколко мига за красота или зарадвайте жената до себе си с висококачествена българска козметика.

13,00 лв. 11,05 лв.
Базова цена: 11,05 лв.
Моля, изберете: