Сапун с арганово масло и розова вода

Сапун с роза

Розовата вода открай време се влага в най-качествените козметични продукти. Сапуните не правят изключение. Тенденциите в почистването на кожата коренно се измениха в последните няколко години, през които козметичната индустрия преоткри деликатните продукти. Агресивните почистващи средства бяха крайно отречени и за това има съвсем основателни причини. Силните продукти прекомерно изсушават кожата. Това е опасно както за лицето, така и за тялото. В естетическо отношение, несъвършенствата са значително по-видими върху сухо лице, където фините линии и неравните участъци се забелязват много по-лесно. Освен това, пресушаването на кожата занижава нейните защитни функции, което е предпоставка за още по-сериозни проблеми, като раздразнения и възпаления. Сапунът с розова вода и арган почиства кожата по деликатен начин и съхранява нейната естествена и полезна влажност. Розовата вода подхранва по най-ефективния начин и ароматизира с цветна хармония.

 

 

Натурален сапун с арганово масло

Нека подходим реалистично към ежедневните си ангажименти. Времето никога не стига и денят бързо се изнизва, а вечерта се оказва, че за пореден път сме пропуснали ритуалите за красота и подхранване. Търсим начин да сведем грижите за кожата до минимум, а същевременно искаме видими резултати. Най-подходящият начин е да успеем да хидратираме кожата си още по време на сутрешния душ. Натуралният сапун с арганово масло доставя нужните полезни вещества на кожата, като спомага тя да съхрани естествената си влажност. Най-хубавото е, че това е универсален продукт, който можете да използвате както за тялото, така и за лицето си. Така спестявате време и усилия, а това от своя страна води до изграждане на редовни навици. А както знаем, постоянството е най-прекият и неусетен път към красотата.

 

Грижа за тялото с натурална козметика

Натуралните продукти за грижата за тялото никога не са били толкова достъпни, колкото в днешно време. Щом сме преоткрили живителните и разкрасителни силати на природата, усилията ни неслучайно са насочени именно в тази посока. За щастие разполагаме с начините, чрез които да извлечем максимални ползи от естествените съставки. Така създаваме продукти с чист и семпъл състав, но и с мощно действие, от което бързо виждаме резултати. Сега обаче имаме достъп и до прекрасни натурални съкровища от всички краища на света. Красотата в най-естествената си форма е навсякъде, а от нас остава единствено да подбираме внимателно козметиката, чрез която да се доближим до нея.

 

Сапунът с роза и арганово масло е отличен начин да започнете деня със свежа и подхранена кожа. Разгледайте и останалите идеи на TopGifts за натурална козметика, с която да допълните грижата за тялото по най-деликатния и ефективен начин. Там ще откриете продукти за всеки тип кожа и ще направите най-правилния и природосъобразен избор.

4,50 лв. 3,82 лв.
Базова цена: 3,82 лв.
Моля, изберете: