Сервиз за ракия

Скъпи клиенти на TopGifts,

Комплектът се предлага в няколко цвята. Вижте наличните разцветки от падащото меню вдясно и си изберете. След това посочете колко броя искате да поръчате.

 

Ако обзавеждате заведение или хотел, със сигурност са Ви необходими повече бройки от комплекта. За Ваше улеснение, TopGifts продава на едро и дребно троянска керамика, съдове и сувенири на изгодна цена.

 

Керамичен сервиз за ракия

Керамичният сервиз за ракия е много оригинален подарък или народен акцент за Вашата трапеза. Той се състои от кана с вместимост 0.750 л и 6 чаши и е изцяло изработен от троянска керамика. Подходящ е за изненада за човек, който цени фолклора и харесва сувенирите в битов стил. Комплектът е напълно функционален и има както естетическа, така и приложна стойност. Няма никакъв проблем да го миете в миялна машина и да го ползвате в микровълнова фурна. Частите му са здрави и устойчиви.

 

Подаръчен комплект с чашки за ракия

Сервизът с чаши за ракия е чудесен избор за поводи като юбилеи и годишнини. Родителите Ви биха му се зарадвали, тъй като той предполага употреба в семейна среда. Каничката има капак с малка дръжка, както и улей, през който лесно ще отлеете желаното количество ракия. Има и удобна дръжка за здрав захват. Чашките са в народен стил, като нямат дръжки. Както занаятчийските традиции повеляват, те са украсени с шарки отвън, а отвътре са изцяло кафяви. Гланцирани са отвън и отвътре, затова се почистват лесно, а цветовете им никога няма да избледнеят. Отдолу имат релефно дъно, за да са стабилни и да няма риск от хлъзгане.

 

Силно препоръчваме да подарите сервиза заедно с бутилка хубава българска ракия. За още качествени съдове народни съдове, посетете категория Керамика. Там ще намерите широка гама от 100% ръчно изработени артикули, дело на български майстори. Зарадвайте близките си на техния празник с традиционен дар.

50,00 лв. 42,50 лв.
Базова цена: 42,50 лв.
Моля, изберете: