Сервиз за ракия кратунка

Уважаеми клиенти на онлайн магазина на TopGifts,

 

Моля, обърнете внимание, че този комплект се предлага в различни цветове. Изберете цвят от падащото меню, което се намира вдясно от този текст. След това посочете колко броя от комплекта искате да поръчате. Накрая добавете в количката.

 

Ако избирате оборудване за заведения, също сте на точното място. TopGifts извършва търговия на едро с троянска керамика, която е предпочитана за механи и ресторанти в народен стил. При възникнали въпроси, свържете се с нас!

 

Керамичен сервиз за ракия

Керамичният сервиз за ракия с кратунка е невероятно оригинален подарък. Той е закачлив и интересен комплект в народен стил. Включва един съд за ракия и 6 броя керамични чаши с народен дизайн. Съдовете са напълно функционални и много удобни. За по-лесно съхранение също има оригинално решение. Чашките се окачват за дръжките на специалните халки, разположени около гърлото на бутилката. Целият комплект стои стабилно и няма никаква опасност от преобръщане или падане. Чашките имитират форма на кратунка, но материалът, от който са направени, е керамика

 

Битов комплект за ракия

Този комплект за ракия е изработен от троянска керамика. Той е 100% ръчно произведен и авторът му е български майстор. Комплектът е с отлично качество. Може да се мие в миялна машина. Освен това, може спокойно да се използва в микровълнова фурна, въпреки че второто не е характерно за съдовете за ракия. Съдовете са здрави и издръжливи. Цветовете им не се променят и не избледняват. Това се дължи на покритието, което ги предпазва и прави стените по-устойчиви. Единствено дъната не са покрити с глазура, за да се избегне подхлъзване и да се придаде допълнителна стабилност.

 

Този сервиз е хубава идея за подарък за човек, който цени българското занаятчийство. Също така, той е подходящ за подарък за чужденци, които наистина ще останат изненадани и впечатлени. Вижте и останалите предложения от троянска керамика.

50,00 лв. 42,50 лв.
Базова цена: 42,50 лв.
Моля, изберете: