Солница двойка

  1. Уважаеми клиенти, тази двойна солница се предлага не в един, а в няколко цвята. Моля, изберете разцветката, която най-много Ви допада. Можете да направите това от падащото меню вдясно, където ще видите всички налични цветове. След това упоменете и броя на артикулите, които искате да поръчате. Накрая ги добавете в кошницата си.

 

TopGifts извършва търговия на едро и дребно с артикулите от троянска керамика, както и с останалите продукти в този онлайн магазин. Не се колебайте да се свържете с нас, ако възникнат въпроси или имате нужда от съдействие!

 

Двойна керамична солница

Тази двойна керамична солничка, както всички останали артикули от троянска керамика, които ще откриете в нашия онлайн магазин, е ръчно направена от български занаятчии. Тя е изработена по стари и утвърдени традиции. Цветовете и формата на шарките е характерна за троянската керамика и придава автентично народно усещане на всяка маса. Солничките са здрави и устойчиви. Могат да се почистват в съдомиялна машина. Също така, глазурата, с която са покрити, придава допълнителна здравина, която е важна за заведения и при интензивна употреба. Цветовете няма да се изменят с течение на времето и този аксесоар ще Ви служи дълго и вярно.

 

Солница за сол и пипер

Двойната керамична солничка Ви позволява да сервирате едновременно две подправки по Ваш избор. Обикновено солта е една част от двойката, а пиперът – другата. Въпреки че вървят ръка за ръка на българската маса, те не са единственото отлично съчетание, което може да подберем за тази солничка. Вместо това, комбинация от босилек и риган е едно нестандартно решение от дъхавата градина на баба. С въображение можем да намерим още безброй подправки, които придават автентичния вкус на любимите български ястия.

 

Не пропускайте да изберете с какво да съчетаете тази двойна битова солница. Разгледайте всичките ни предложения от цветния свят на троянската керамика, където ще намерите всякакви съдове и аксесоари за трапезата в народен стил. Със своето присъствие, те ще придадат автентичен вид и привкус на Вашите ястия.

10,00 лв. 8,50 лв.
Базова цена: 8,50 лв.
Моля, изберете: