Солница ръсачка

Скъпи клиенти на TopGifts, моля да обърнете внимание, че тази солничка е налична в различни цветове. Можете да изберете нюанса, който предпочитате, от падащото меню, което се намира вдясно от този текст.

 

Керамична солница

Тези керамични солнички са очарователен аксесоар в битов стил. Те са изработени от висококачествена керамика, която притежава чудесна здравина и издръжливост. Солниците подхождат на трапеза в традиционен стил и отлично се съчетават както с други съдове от Троянска керамика, така и с битови покривки. Можете да ги използвате както за сол, така и за други смлени подправки, характерни за българската кухня. Керамичните солнички са изработени 100% ръчно. Троянската керамика е устойчив материал. Можете да ги миете в миялна машина без никакви притеснения. Освен това, техните ярки и красиви цветове няма да се изменят с течение на времето или заради употребата. Това ги прави чудесен избор за всякакви заведения в битов стил, на чийто интериор ще подхождат.

 

Солница за ръсене

Солничките, които предлагаме, имат традиционна форма. Отворите им не са прекалено големи, така че не се отделя твърде голямо количество подправка наведнъж. Добра идея е да си направите малка колекция от солници за отделните български подправки, като например червен и черен пипер, шарена сол или смляна чубрица, които българите обичат да добавят към сервираните ястия. Тези аксесоари имат красиви наситени цветове, а шарките им са характерни за този занаятчийски похват. Точно в духа на традициите, те са покрити с глазура, която запазва шарките, придава още по-голяма здравина и позволява лесна поддръжка.

 

Традиционни аксесоари за маса

В нашия онлайн магазин ще намерите великолепно разнообразие от аксесоари за маса в традиционен стил. Така ще можете лесно да комплектовате всичко, което Ви е необходимо за тежката българска трапеза. На Вашето въображение оставяме да съчетаете съдовете за салата, супа, основно ястие и десерт, като добавите битови чаши за всякакви напитки. Отново напомняме, че извършваме продажби на едро, така че не се колебайте да се свържете с нас, ако обзавеждате своето заведение.

8,00 лв. 6,80 лв.
Базова цена: 6,80 лв.
Моля, изберете: