Солница тройка

Моля, обърнете внимание на факта, че този продукт е наличен в различни цветове, от които можете да избирате. От падащото меню, разположено вдясно от този текст, вижте редлаганите разцветки и кликнете върху тази, която предпочитате. След това преминете към избор на брой артикули, които желаете да закупите и ги добавете в количката.

 

Екипът на TopGifts Ви припомня, че можете да пазарувате на едро и дребно. Това Ви позволява с лекота да подберете най-подходящите съдове и аксесоари за маса в народен стил, с които да обзаведете домашната трапеза или заведението си. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси!

 

Ръчно изработена солница

Тази солница е изработена ръчно в България. Неин автор е сръчен български майстор. Тя представлява малък съд с три отделения, в който можете да съхранявате и сервирате три различни подправки. В средата има удобна дръжка за сигурен захват. Солницата е изключително практична, тъй като Ви дава възможност да сервирате различни подправки с един единствен аксесоар и по този начин да спестите място на трапезата по оригинален начин. Най-често българските традиционни ястия се подправят със сол, черен и червен пипер. Можете обаче да изберете по-оригинален подход и да сложите смляна мащерка, босилек, а защо не и градински чай. По този начин ще придадете очарователно ухание на трапезата си и ще си припомняте по-често да посягате към тези прекрасни билки, които бабите ни гледат в своите уханни градини.

 

Битова солничка

Битовата солничка е изработена по традиционните за троянската керамика начини. По отношение на материал, тя е здрава и издръжлива. Може да се мие в съдомиялна машина и е съвсем лесна за поддръжка. Покрита е с глазура, която придава чудесна издръжливост и с блясъка си прави цветовете още по-искрящи. Сред шарките ѝ са стечените капки, които са основен мотив в нашите занаяти. Солничката подхожда на българските керамични изделия, но много често стои на трапезата самостоятелно. Изключително подходяща е за случаите, в които посрещаме чуждестранни гости с хляб и сол, както повеляват обичаите.

 

Не пропускайте да разгледате и останалите ни идеи за трапеза в битов стил с артикули от троянска керамика.

12,00 лв. 10,20 лв.
Базова цена: 10,20 лв.
Моля, изберете: