Стенен часовник с макове керамичен

  1. Размер: 23 см. диаметър

 

Стенен часовник с цветя

Този артистичен стенен часовник, украсен с изящни макове, ще внесе стил в дома или офиса. Елегантният аксесоар за стена с цветя е подходящ подарък за дома на всяка дама. Червените макове, изобразени на този часовник, определено ще приковат погледните на всеки гост. При рисуването им художникът е заложил на контрастните цветове - синьо и червено на фон от нежен кремав цвят. По този начин именно цветята са онова, което изпъква в цялостната композиция. Този часовник е изключително ценен, тъй като всеки детайл е изработен ръчно. Всичко по него носи характерен творчески почерк. Направен по специална технология, лесен за почистване, с нежен овален силует, часовникът с цветя се вписва отлично в интериора. Всички керамични часовници, предлагани от TopGifts, се отличават с оригинален дизайн и високо качество. 

 

 

 

 

Аксесоари за дома с макове

Аксесоарите с макове за дома са търсени от хора с ярка индивидуалност и неповторим стил. Макът е цвете, което носи усещане за топлина. Може би заради огненото червено, с което са обагрени листенцата му. Или пък защото го свързваме с горещите летни месеци. Стенният часовник с макове от нашата колекция от арт керамика изразява вътрешния пламък и целеустременост на притежателя си, внасяйки цвят в дома му. Той е чудесен избор за онези, които умеят да ценят времето си и живеят живота си с решителност,  непреклонност и увереност. 

 

Часовник на цветя за подарък

Ако се чудите какъв подарък да изберете за специален повод за своята приятелка или роднина, керамичният стенен часовник с разцъфнали макове е страхотно решение. Подарете топлина и обич. Така всеки път, когато любимите ви хора решат да проверят колко е часът, ще знаят, че в тази минута някой ги обича и мисли за тях. Като допълнение предлагаме да съчетаете часовника с керамична бижутерка във формата на мак, която е също толкова нежна и артистична. 

85,00 лв. 72,25 лв.
Базова цена: 72,25 лв.
Моля, изберете: