Супник

Керамичен супник

Накратко казано, това е съд за супичките на баба. Супникът от троянска керамика дава топло и мило усещане за любимата родна трапеза. И истината е, че има три основни причини да си го поръчате. Едната е, както вече намекнахме, за подарък за баба. Това ще е подарък за нея, но всъщност май и Вие ще се възползвате от него. Втората причина е да искате да се научите да готвите като баба. Такива амбиции наистина заслужават хубав супник, в който да сервирате гозбите на усвоените умения. Третата причина е, че сте собственик на заведение и много искате да споделите с гостите си топлината на родния дом. Нека бъдем честни, бабината супичка в правилния супник си е най-добрия подход. В този случай, трябва да отбележим, че приемаме поръчки на едро. Каквато и да е причината, нашите супници са автентични и ръчно изработени, като можете да изберете от три цвята за най-милата трапеза с най-милите родни вкусове.

 

Битов супник

Битовият супник е неизменна част от подредбата на българската трапеза. Традиционните мотиви създават автентична атмосфера, която в днешно време високо се цени. Тези супници са изработени 100% ръчно от сръчни български майстори. Керамиката е висококачествена и издръжлива. Със сигурност дълго време ще Ви служи вярно. Съдовете са напълно подходящи за употреба в заведения при високо натоварване. Можете спокойно да ги използвате в микровълнова фурна, както и в миялна машина. Шарките са ярки и наситени и определено ще останат такива. Покритието е от традиционна за този похват глазура, която придава здравина и устойчивост на цветовете.

 

Не пропускайте да разгледате и останалите ни предложения от шарения свят на битовата троянска керамика. В нашия онлайн магазин ще намерите огромно разнообразие от всички артикули, които са Ви необходими за трапеза в традиционен стил. Вижте още чинии, купи, кани, битови покривки и аксесоари, с които да допълните подредбата. Все пак, супата е само предястие.

12,00 лв. 10,20 лв.
Базова цена: 10,20 лв.
Моля, изберете: