Сувенири от керамика

Сувенири от керамика – уют и стил в един подарък

 

Сувенирите от керамика са чудесен начин да запазите скъп спомен от някое българско кътче или да подарите някому усещане за България.

Традициите в грънчарството и измайсторяването на керамични изделия датират у нас още от прабългарски времена, а по-важното е, че сме ги запазили и до днес. В модерния свят, изпълнен с всевъзможни продукти на човешката фантазия, изделията, които умеем да създаваме от чист природен материал, при това със собствените си ръце, имат уникална стойност и винаги успяват да донесат по-различен тип емоция.

Независимо дали вземате керамични съдове или сувенири за собствения си дом или правите подарък на някого, можете да сте сигурни, че ще докоснете чувството за уют, традиции, приемственост и топлина на семейното огнище.

Прочети още за "Сувенири от керамика"

 

Подходящ подарък ли са керамичните сувенири за чужденци?

Сувенирите от керамика представляват голям интерес за чужденците и винаги провокират дискусии относно нашата история и бит. Как сме използвали керамиката в миналото, как преобладаващата част от посудата ни преди векове е била именно от керамика. Затова и чуждестранните посетители на България се наслаждават на ястия приготвени в глинени и керамични съдове, както и се впечатляват от украшения от същите материали, които могат да видят по кръчмите и гостилницитге из цялата страна.

Ако искате да впечатлите чужденец и да му оставите скъп спомен от България, или пък срещнете турист в София, който Ви попита къде да намери нещо българско за спомен, винаги можете да се обърнете към нашите предложения от керамични изделия. Разнообразието, което поддържаме дава възможност всеки да открие подходящия за своя вкус или повод сувенир от керамика.

Искате да превърнете къща в дом? Вземете керамичен сувенир...

Уютът, който керамичните и глинените изделия носят е неповторим. Чудесно пасват в по-битово обзаведени къщи, тип вила, но и страхотно могат да разчупят дори най-модерния дизайнерски апартамент. Ако искате да направите подарък за ново жилище или младо семейство, керамичен сувенир би бил чудесна идея.

Шарена нотка в сивия офис? Защо не керамичен сувенир?

Искате да уважите свой партньор или колега в офиса по повод личен или национален празник? Не искате да е прекалено лично, но не искате и да е поредната офис приндалежност, която ще хваща прах на бюрото, нали? Керамичен сувенир би внесъл цвят, настроение и емоция в иначе обикновената работна обстановка.

Сред сувенирите от керамика, които предлагаме може да откриете:

  • Керамични чинии
  • Керамични бъклици с български мотиви
  • Керамични чаши с гледки от София
  • Керамични часовници с гледки от цяла България
  • Керамични лъжици с български мотиви

Всеки един от керамичните ни сувенирини е изработен с чувството, което искаме да пренесем там, където отива самият сувенир – любов, топлина и радост. Ако търсите нещо, което да огрява Вашия дом с подобна енергия или търсите как да зарадвате Ваш близък човек или колега, можете да разгледате нашите предложения тук, в сайта, или пък заповядайте на място, където заедно можем да изберем най-подходящия сувенир за Вашия случай!

Магазинът ни се намира в центъра на град София – булевард „Витоша“, 28.

На място ще имате възможността да се убедите в качеството на изработка и сме сигурни, че просто няма как да не си вземете нещо красиво, което да отнесете вкъщи или да дадете на скъп човек.

Очакваме Ви!

Подреди по