Тефтер с медна корица

Луксозен тефтер в София

Луксозният тефтер с корица от кована мед е изискан подарък за паметно събитие. Той е подходящ за хора, които ценят занаятите и обичат елегантните аксесоари. Подхожда на стилна обстановка в кабинет или офис, както и на ателие. Това е чудесен избор за хора на изкуството и ценители на културата. Подарете го при следните поводи:

 

  • Юбилей;
  • Успешна сделка;
  • Откриване на нов офис;
  • Начало на ново творческо начинание.

 

Настоящият предмет ще пасне на помещение, което излъчва консервативна елегантност. Затова е оригинален подарък за адвокати, лекари и академични лица. Прекрасен избор е и за художници и дейци на изкуството. Можете да го закупите от нашия магазин в София или онлайн.

 

Луксозен тефтер онлайн с медна корица

Тефтерът е напълно функционална вещ. Листите са меки и е истинско изтънчено удоволствие да се пише по елегантните страници. Затваря се плътно с ластична лента, която обгръща предната корица. Ще зарадва всеки човек, който цени ръчно изработените сувенири. Тази естетика се дължи на естествените материали и металните елементи. Те излъчват тих и семпъл разкош, от който зависи сериозното впечатление от притежателя и мястото.

 

Ръчно изработен тефтер от мед

Изработката на луксозния бележник с медна корица е изключително фина. Детайлите са прецизно оформени, което придава сувенирна стойност. Можете да направите прекрасен подарък с пожелание за бизнес успехи, които получателят да вписва в него. Това изделие е направено 100% ръчно от български майстор. Направено е според вековните занаятчийски традиции. Кованата мед създава усещане за баланс и допринася за сериозния облик на помещението. Поставен на бюро, този ръчно изработен сувенир ще допълни зрелия и строг имидж на притежателя си.

 

Можете да съчетаете този луксозен продукт с тубус за вино от мед. Това е една отлична комбинация, която ще стои перфектно на библиотека от масивна дървесина в кабинет или кантора. Не пропускайте да разгледате и останалите артикули в категория Сувенири от кована мед. Там ще откриете още предложения за изтънчени дарове за официални поводи.

49,00 лв. 41,65 лв.
Базова цена: 41,65 лв.
Моля, изберете: