Ваза Троянска керамика

Скъпи клиенти, екипът на TopGifts Ви информира, че този артикул се предлага в два размера и няколко различни цвята. Направете своя избор от опциите на падащото меню вдясно от този текст. Изберете размер и разцветка, след което преминете към упоменаване на броя на артикулите, които желаете да поръчате. Накрая ги добавете в количката.

 

Керамична ваза

Керамичните вази са ръчно произведени в България. Те са отлична идея за декорация на дома или за подарък. Ако търсите с какво да изненадате чужденци, тези вази са много подходящи за целта. Те са напълно функционални и практични и ще вършат чудесна работа на получателя си. Освен това, вазите са автентичен български сувенир. Те са изработени по стари занаятчийски традиции, според които най-добрите майстори работят и сега. За направата им са използвани единствено висококачествени материали. Това ги прави здрави и устойчиви. Могат да се почистват в миялна машина и това няма да навреди на цветовете им. Покритието им придава допълнителна твърдост, както  характерния за блясък, с който троянската керамика се отличава. Както традициите повеляват, вазите са шарени отвън и едноцветни отвътре, а дъното им не е гланцирано, за да не се хлъзгат.

 

Ваза с народни мотиви

Тези керамични вази са чаровен малък аксесоар, който моментално ще придаде народно усещане във всяко едно помещение. Те са чудесен цветен мотив, като имате възможност да избирате между няколко различни разцветки. Вазите са украсени с разпознаваемите и любими на всички шарки, разположени в концентрични кръгове. Виждат се сърца, капки и точки, които присъстват не само в грънчарството, но и в народните носии. Дори и върху толкова малък съд, меките земни нюанси придават топлина и комфорт на стаята, характерни за помещенията в битов стил.

 

Категория Троянска керамика ще Ви изненада с изобилието си от предмети в народен стил, от които можете да избирате. Предлагаме както аксесоари, с които да обновите дома или заведението си, така съдове за сервиране и готвене, както и много видове чаши. Разгледайте и изберете български предмети, с които да смесете усещане за народност на всяко едно място. Припомняме Ви, че може да пазарувате на едро и дребно.

4,00 лв. 3,40 лв.
Базова цена: 3,40 лв.
Моля, изберете: