Забавна керамична декорация за стена

При избора на декорация за дома си проличава нашата индивидуалност и личен стил. Във всеки дом има детайли, които издават характера на домакините. Затова и украсата вкъщи е идеален начин да създадем уютна атмосфера и да изразим себе си. Един от най-достъпните начини да разнообразим интериора е като изберем забавна керамична декорация за стена. Ръчно изработените декоративни елементи са закачлив акцент във всяко помещение. Те не заемат място и не се нуждаят от поддръжка. Подходящи са както за съвременен интериор, така и за класически. Разнообразието от форми и цветове дава безброй възможности за освежаване на дома.

Прочетете повече за керамичната стенна декорация

Декорация за стена на кухня

Жените често си мечтаят да освежат интериора на кухнята и търсят достъпни начини да го направят. Това е помещението, в което мебелите и вещите най-бързо се износват, защото постоянни ги използваме. Точно затова имаме нужда да внесем малка промяна, като добавим нов елемент. Керамичните пана за стена са весел и чаровен елемент, който няма как да остане незабелязан от членовете на семейството. Както знаем, топлите цветове като жълто и оранжево стимулират апетита. Затова комбинация от голяма и малка керамична рибка в тези нюанси е едно много свежо решение на кулинарна тематика.

Декорация за стена на хол

Дневната е помещението, в което прекарваме време със семейството си. То е център на семейни приключения и всевъзможно забавни дейности. Затова там имаме най-голяма свобода по отношение на интериора. Спокойно можем да добавим закачливи акценти, които ще носят добро настроение и ще карат всички да се усмихват. Тук котките и зайците се оказват най-подходящото решение. Това са животни, на които всички се радват, защото са енергични и забавни, точно както и вашето семейно пространство.

Декорация за стена на детска стая

Всички родители искат детската стая да бъде интересна и цветна. При избора на детайли за декорация обаче, първото съображение е безопасността. Имайте предвид, че декорацията, дори и за детска стая, има естетическа цел. Добре е децата да не могат да я стигнат, когато са най-малки. Затова керамичните украшения за стена са изключително подходящ избор. Първо, можете да ги закачите нависоко, където децата само да им се радват. Второ и също толкова важно, те са интересен и забавен елемент, който развива детското въображение. За детската стая подберете цветни фигури, които децата разпознават от детските книжки. Такива са например пеперудите и жабите, които са сред най-обичаните герои в детските книжки. Така ще стимулирате асоциативните способности на детето и ще му създадете интересна и безопасна среда.

Идеи за декорация на стена

Керамичната декорация за стена намира място във всяка стая. Освен че краси, тя има и символика, която прави дома още по-уютен и приятен. Керамичната къщичка с надпис „Нося късмет” закриля дома ни и ни припомня, че вкъщи винаги е най-хубаво. Дървото е универсален символ на семейството и сплотеността и затова е чудесен начин да разкрасим семейното гнездо. Бухалът пък символизира мъдростта и дълголетието, което го прави чудесен подарък за дома на родителите ни.

Разгледайте предложенията ни за керамична декорация за стена и изберете как да освежите дома си със забавните пана, които сме подбрали. Ако ни посетите и на място в гр. София на адрес бул. „Витоша” 28, ще се убедите и на живо, че всеки дом заслужава цветен акцент за добро настроение.

Подреди по
ЧАНОВЕ
Запази Българското! Виж повече