Захарница

Уважаеми клиенти, информираме Ви, че тази захарница от троянска керамика е налична в нашия онлайн магазин в няколко различни цвята. Моля, изберете разцветка от падащото меню вдясно от този текст. След това изберете броя на артикулите, които искате да поръчате и ги добавете в своята количка.

 

Захарница в битов стил

Захарницата в битов стил е едно очарователно допълнение към трапезата, подредена по традиционен български начин. Тя е аксесоар за маса в народен стил, който си личи както по материала, от който е изработена, така и по формата и шарките ѝ. Битовата захарница е с вместимост от 500 мл. Материалът е изключително здрав и устойчив. Това я прави подходяща за употреба в механи, ресторанти и други заведения, на чийто народен стил ще подхожда. Освен това, тя се поддържа лесно и спокойно можете да я почиствате в миялна машина. Въпреки интензивната употреба в заведения, захарничката няма да промени цвета си. Тя има удобна форма, която дава добър и сигурен захват. Симпатичната дръжка на капачето допълва заобления корпус. Предлага се в набор от разцветки, като можете да подберете тази, която най-добре подхожда на домашния Ви интериор или на заведението Ви.

 

Ръчно изработена захарница

Захарничката от троянска керамика е 100% ръчно изработена от български занаятчии. Те пазят традициите на старите майстори и творят по изпитани начини. Това гарантира отлично качество. Освен това, предметите са автентични за българския бит и фолклор. Затова с тяхна  помощ можете да създадете истинска традиционна атмосфера. Също така, тоз иаксесоар е подходящ за сувенир от България или за подарък в чужбина. Стилът му е представителен за българската народност и прекрасните ни занаяти.

В категория Троянска керамика в онлайн магазина на TopGifts ще намерите още качествени ръчно изработени предмети в битов стил. Можете да съчетаете тези артикули, за да подредите цялата трапеза в народния дух. С тяхна помощ ще запазите традициите в дома си. Освен това, те са идеален избор при оборудване на заведения, тъй като се предлагат в различни цветове. Това Ви позволява да комбинирате модели и предмети, за да създадете истинска автентична обстановка. Ние търгуваме и на едро, затова не пропускайте да се свържете с нас.

12,00 лв. 10,20 лв.
Базова цена: 10,20 лв.
Моля, изберете: