Маска за лице с шевица

Защитна маска за уста

Защитната маска за уста с шевица е български, ръчно изработен продукт, който можете да закупите от онлайн магазина на TopGifts. Размерът е универсален и покрива носа и устата. Така предпазва от попадане на болестотворни елементи в тази област на лицето. Направена е от текстил, който се поддържа лесно. Прикрепва се посредством ластици от двете страни. Това е лично предпазно средство за многократна употреба.

 

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас за информацията, която Ви е нужна. Екипът ни е на разположение да отговори и на всичко, свързано с продуктите на сайта.

 

Предпазна маска за лице с шевица

Дизайнът с шевица има за цел да ни вдъхнови да помислим както за себе си, така и за здравето на целия български народ. В сегашния труден момент се налага да прикрием част от лицето си. Така за всички ни е трудно да изразим емоциите си. Ние обаче вярваме, че изкуството има място в живота на всички ни и гледахме на това предизвикателство като начин да подкрепим българското творчество. Затова предлагаме продукта с шевица, с който да ни защити и вдъхнови едновременно.

 

Маска за лице от плат

Текстилният аксесоар може да се пере и глади. Той е за многократна употреба и поддръжката му е лесна. Няма да промени цветовете и формата си след изпиране. Съхне бързо и се глади лесно, за да бъде под ръка, когато имаме нужда от него. Продуктите за многократна употреба са изключително удобен вариант. Не се налага да се запасяваме с много еднократни бройки, което е практично от финансова и екологична гледна точка.

 

Екипът на TopGifts Ви призовава да спазвате предписанията на институциите. Нека бъдем отговорни и да си останем вкъщи. Ако все пак ни се наложи да излезем, нека да носим защитни средства, които освен ефективни, могат да са красиви и вдъхновяващи. Разгледайте и останалите артикули в категория Сувенири.

7,00 лв. 5,95 лв.
Базова цена: 5,95 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!