Златна роза

Артикул българска роза с позлата 24 карата, 100% уникат. Малката е с размер 16 см., голямата 22см.

Снимката е примерна!

Златна роза подарък

Златната роза, която предлагаме на Вашето внимание е уникален луксозен подарък за най-скъпите Ви хора за специални поводи, каквито са сватби, годишнини и юбилеи. Изделието, което можете да поръчате от нашия магазин е ръчно изработено с изключително внимание към всеки детайл. Майсторите са пресъздали умело всеки елемент от изяществото на естественото цвете. Уловили са нежността на всяко листенце. Така то изглежда досущ като живо, покрито с фин златен слой. Детайлната изработка е сред преимуществата на всичко, което предлагаме. Този артикул е изключителен подарък за любимата Ви жена по случай личен повод. С подобен жест по елегантен начин ще ѝ покажете колко я обичате и цените. Изненадайте и другите важни дами в живота си с това прекрасно творение. Розата с 24-каратова позлата е чудесен избор като подарък по случай 8 март. С нея ще изразите своята признателност и обич към жената, която Ви е дала живот и грижа. Разбира се, можете да поднесете този сувенир за всеки повод, за който смятате, че е подходящ. Доброто качество в комбинация с изящен външен вид винаги е добър избор! 

 

Българска роза сувенир

Тя е един от символите, с които се гордее всеки българин и сред елементите, носещи уханието на родината навсякъде по света. В България розата е повече красиво благоуханно цвете, тя е неизменна част от култура ни. Маслодайната такава е едно от най-големите природни богатства на нашата страна. Всеки ръчно изработен сувенир, пресъздаващ красотата ѝ, е изключително ценен. Този артикул е сред диамантите в короната от традиционни изделия, които можете да откриете при нас. Тя пристига при Вас в пълния си блясък, стояща нежно върху удобна поставка. Представлява изключително украшение за Вашия дом, а вниманието на всеки гост несъмнено ще бъде привлечено от красивото златно цвете. 

 

Златна роза на отлична цена

Златната роза на TopGifts  се отличава с качествена изработка на изключително изгодна цена. Поръчвайки този продукт срещу сумата, която влагате, получавате много повече от сувенир. Той Ви носи усещане за родина. При поръчка доставката се осъществява до всяка точка на страната в рамките на не повече от 2 работни дни. Възможна е и пратка до друга държава. Ако това изделие Ви е направило впечатление, не се колебайте да разгледате и останалите ни предложения в категорията Луксозни подаръци, в която ще откриете още идеи! 280,00 лв. 238,00 лв.
Базова цена: 238,00 лв.
Моля, изберете: